ODBIJENE ŽALBE, ALIJA ĆE ZA KRVAVI PIR ROBIJATI DECENIJAMA: Suprugu i ljubavnika ubio sa 54 udaraca nožem i sekirom

O. MATAVULj

18. 10. 2019. u 14:20

ОДБИЈЕНЕ ЖАЛБЕ, АЛИЈА ЋЕ ЗА КРВАВИ ПИР РОБИЈАТИ ДЕЦЕНИЈАМА: Супругу и љубавника убио са 54 удараца ножем и секиром

Foto D. Pozderović

Presuda je izrečena nakon što je Vrhovni sud, u trećestepenom postupku, odbio žalbe odbrane i tužilaštva
BANjALUKA - Vrhovni sud Republike Srpske potvrdio je presudu Aliji Hrustiću iz Prijedora i osudio ga na 30 godina zatvora zbog ubistva supruge Azre Hrustić i ljubavnika Envera Halilagića, koje je zatekao u krevetu i ubio sa 54 udaraca nožem i sekirom!

Presuda je izrečena nakon što je Vrhovni sud, u trećestepenom postupku, odbio žalbe odbrane i tužilaštva.

- Odbijaju se, kao neosnovane, žalbe tužilaštva i branioca optuženog i potvrđuje se drugostepena presuda Vrhovnog suda RS kojom je Hrustić oglašen krivim za teško ubistvo i osuđen na 30 godina zatvora - navodi se u odluci Vrhovnog suda RS.

Stravični zločin počinjen 27. maja 2017. godine u kući u kojoj je Azra radila kao pomoćnica u naselju Srednji Jakupovci kod Prijedora. U presudi se navodi da je Hrustić kobno jutro došao do kuće da potraži svog maloletnog sina.

- Kada je u dvorištu primetio auto od Envera Halilagića iz svog auta je uzeo je sekiru i nož i ušao u kuću. U sobi je zatekao nage Azru i Envera i odmah ih je napao i udarao dok ih nije usmrtio - navodi se u presudi.

Alija Hrustić sa suprugom Azrom /Foto: Facebook


PROČITAJTE I: Alija je zatekao suprugu u krevetu sa ljubavnikom, ubio ih je sa 54 udarca sekirom, a sad kaže da “nije to planirao”

Koliko je monstruozan bio ovaj zločin svedoči i činjenica da je nož kojim je ubistvo počinjeno pronađen zariven u polni organ Hrustićeve supruge. Nakon krvavog pira Hrustić je, prema tvrdnji odbrane, pokušao da izvrši samoubistvo vešanjem, ali je to sprečio njegov sin. Hrustić se potom sam predao policiji i od tada se nalazi u pritvoru, koji mu je uračunat u izrečenu kaznu.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

Р.Српска

18.10.2019. 14:45

наћи брачног друга у свом кревету са другим ,тај бес и лудило које га спопадне немогуће је исконтролисати!!!!!!

Danna

18.10.2019. 17:43

@Р.Српска - Moguće je....tog momenta sam se iskontrolisala toliko da ni ja samoj sebi ne verujem ali mi je od svega toga bilo draže kad su jedno za drugim(oba 25 g mladja od njega) sramno spuštene glave izašli iz sobe a ja kao kamen

Mak

18.10.2019. 22:17

@Р.Српска - Žena i muškarac nisu isto i još u Vašem slučaju su bili muškarci, znači da je vaš muž bisex., dakle vi nemate toliko testesterona, kao što ni muškarci nemaju estrogen! Tako da ste se vjerovatno iskontrolisali zbog razlike u hormonima i fizičkoj snazi!

Светозар

18.10.2019. 14:57

Човек никада у животу није никога убио. И никад не би ни убио. Али је тог кобног дана дошао љубавник да га орамоти за цео живот. У његовој кући са његовом женом, пред његовим сином!!! Он другог избора није имао. И бранио је своју част! Не подржавам никакво насиље или убиство. Али за оваква убиства не смеју да буду најстроже казне. Јер иначе клизимо у блуд и неморал. Раније се знало шта следи швалеру, метак у чело. А данас је то озакоњено. Нек одробија мало и треба га пустити, за опомену другима!

Sandra

18.10.2019. 15:32

Nikad i NIKAKVO opravdanje za ubistvo. Strašno je šta ljudi ovde pišu. Postoji nešto što se zove razvod zbog preljube a ne "sekira da radi". Ubiti čovek nema nikakvog opravdanja osim u samoodbrani. Kraj priče.

Mak

18.10.2019. 18:29

@Sandra - Postoji gospođo izdaja, koja je gora od napada i samoodbrane u tom slučaju!, Nije opravdanje za ubistvo, ali idaja je za ljude najgora i jedano od stanja sa najjačim emocijama!

misko

18.10.2019. 15:41

iz aviona se vidi da nije planirano ubistvo ,vec na mah ,u trenucima suzene svesti i poremecenog (moci) rasudjivanja ,izazvano sokom zbog izneverenog zivota(ulagao je u zivot porodicu ,decu rodjake sa zenom i onda se preko noci srusi a mozda je i izprovocirano cinjenjem i recima od strane nastradalih) i postupio je neracionalno i necelishodno sa izrazitim emotivnim prisustvom ,inace ne bi to uradio 55 puta ,nego 2-3 puta. Svaki vestak ce Vam potvrditi.

Ap0qalypto

18.10.2019. 15:50

Ja bih se razveo i nastavio svojim životom. Imam ga jednog, ovako ce mu dete samo odrastati. Kakva čast, kakvi bakraci. Jedina osoba koja je izgubila čast je zena koju je ubio.

Neverstvo

18.10.2019. 15:51

A šta tek mislite koliko bi bilo mrtvih i osudjenih muškaraca i žena koji su u braku medjusobmo prevarili jedne druge, a da nisu otkriveni ili su im gresi oprošteni.Ha,Ha,Ha, -Morali bi početi od vrha.

maniks

18.10.2019. 15:52

Svetozara a i i druge pitam zasto ubi ljubavnika. Pa on nije kriv, nije silovao zenu, nije maltretirao , ona ga zvala i ona je krivac i niko drugi. Da je bilo na silu i ja bi optuzio ljubavnika. Mogla je lepo da ga odbije i nebi bilo problema. Ovako svi krive ljubavnike a niko zenu.Sve se bojim da vas neka zena pozove da bi je odbili dosta laznog moralisanja.

pozdrav iz zemlje safari

18.10.2019. 16:00

Zenu mi kreco hakija, kreco hakija presudila mu cakija, ne razumijes ti to druze sudija....

Милутин

20.10.2019. 22:44

Није их требао сецкати требао је само рећи: а будале, ради туђи посао!