TURČIN UMRO U MODRIČI: Ostavio torbe, seo u tuđ auto i - preminuo

Vid Blagojević

četvrtak, 10. 10. 2019. u 15:59

ТУРЧИН УМРО У МОДРИЧИ: Оставио торбе, сео у туђ ауто и - преминуо

Ispred tržnog centra „Robot“

Giler Nekati (56) umro na putu prema modričkom Domu zdravlja
MODRIČA - Giler Nekati (56) umro je u utorak na putu prema modričkom Domu zdravlja. Prema prvim procenama lekara Turčin iz Istanbula je umro od srčanog udara.

Kako se preminuli, inače državljanin i Republike Srbije Nedžad Lekić, našao u tržnom centru „Robot“ u Modriči, bez bilo kakvih dokumenata i kojim povodom niko ne zna. Nezvanično smo saznali da je bio trgovački putnik, ali nije ništa prodavao, niti je imao vlastiti auto.

- Radila sam na kasi kada me je čovek, na čudnom srpskom jeziku, pitao da li bi mogao da ostavi kofer i putnu torbu kod nas. Rekla sam mu da može ali da mi ne odgovaramo za njih. Rekao mi je da mora da ode i po treću torbu. Okrenula sam se i videla čoveka srednjih godina, prosečne visine, kao seda u sivi auto i odlazi. Nije se vraćao, a oko 15 časova stigla je policija i odnela torbe- rekla nam je radnica iz „Robota“ koja je pričala sa Nekatijem.

PROČITAJTE JOŠ - POZLILO MU TOKOM TRENINGA: Vođa Partizanove navijačke grupe umro u teretani, nije mu bilo spasa!

Nezvanično smo saznali da je on pitao čoveka iz Šamca da li bi ga povezao prema Šamcu, što je ovaj pristao. Pola kilometra dalje mu je pozlilo, a vozač kola Drago Pavlović je odmah okrenuo auto i dovezao ga u hitnu službu modričkog Doma zdravlja. Nažalost, lekari su mogli samo da konstatuju njegovu smrt, dok je Pavlović ostao u šoku.

- G. N. imalo je državljnstvo Republike Turske, kao i državljanstvo Republike Srbije. Obdukcijom je utvrđeno da je smrt nastupila prirodnim putem. Sve mere i radnje su preduzete pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Doboj- rečeno nam je u Policijskoj upravi Doboj.

Obaveštena je porodica Gilera Nekatija, koja je došla u Doboj i preuzela njegovo telo. Preminuli će biti sahranjen u Istanbulu.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije