STOJAN Petković (79) iz Teslića, koji je nestao 5. oktobra, pronađen je mrtav u blizini lovačke kuće u mestu Čečava kod Teslića.

Telo je pronađeno oko 11.20 časova tokom potrage u koju su bili uključeni policija, članovi njegove porodice i građani Teslića. Na telu nisu uočeni tragovi nasilja i sumnja se je Petković umro prirodnom smrću.

- Teslićka policija izvršila je uviđaj u prisustvu mrtvozornika i o svemu je obavešten dežurni tužilac. Na telu i oko njega nisu uočeni tragovi koji bi ukazivali na eventualno krivično delo - navode u PU Doboj.

Petkovićev nestanak porodica je juče prijavila policiji navodeći da se on 5. oktobra oko 15 časova udaljio od kuće.

PROČITAJTE JOŠ - Medalja za trebinjski izum

MUP RS traga i za Boretom Rodićem iz Gaćana kod Prijedora i poziva sve građane, koji imaju informacije o njegovom kretanju, da o tome obaveste policiju.

Bore Rodić je 3. oktobra oko podneva otišao iz svoje kuće u Gaćanima kod Prijedora i više se nije vratio. Rodić je visok oko 170 centimetara, krupnije građe i ima kratku sedu kosu. Pri odlasku iz kuće na sebi je nosio donji deo trenerke i duks tamno plave boje, te crne patike.

- Pozivamo sve građane ukoliko ga uoče, ili imaju saznanja o njegovom kretanju, da to prijave najbližoj policijskoj stanici i na dežurni broj 122 - navode u MUP RS.