Modriča slavi Okolića

V. BLAGOJEVIĆ

03. 10. 2019. u 20:44

Moдричa слaви Oкoлићa

Foto VB

Grad odbojke ponosan na blokera novog evropskog prvaka

MODRIČA, grad odbojke, je ponosna na Aleksandra Okolića, momka koji je prve odbojkaške korake načinio u ovom gradu. Na glavnom trgu na bilbordu je Acina slika sa čestitkom njemu i reprezentaciji Srbije na velikom uspehu- zlatnoj medalji u Parizu. U OK Modriča, gde je Okolić igrao pre odlaska u Crvenu zvezdu, u grb kluba su postavili na interent-stranici njegovu fotografiju sa zlatnom medaljom.

- Ponosni smo na Acu, jer je u našem klubu naučio prve odbojkaške poteze. Čuli smo se i dogovorili smo da, ukoliko ugrabi malo vremena, dođe u Modriču da proslavimo medalju.Obećao je da će sve učiniti da dođe u svoj grad, gde ćemo mu prirediti doček kakav zaslužuje zlatni momak - rekao je Jovan Mišić, predsednik OK Modriča.


PROČITAJTE JOŠ - Odbojkaši Srbije sami na vrhu Evrope 

Modričani su poslali na hiljade poruka i čestitki Aci i svim momcima koji su nosili dres Srbije na velikom uspehu, na šta se Okolić i javno zahvalio na podršci njegove Modriče.

Prvu bronzanu medalju za modričku odbojku osvojio pre 40 godina Boro Jović, takođe na EP, u Parizu. Posle njega za našu reprezentaciju iz Modriče su igrali: Velibor Ivanović, Pero Stanić, Pero Božić, Radivoje Milošević, ali i brojni drugi odbojkaši, koji su proteklih godina igrali i za reprezentaciju BiH posle raspada bivše Jugoslavije. Osim njih, u Modriči su stasale i brojne odbojkašice, poput reprezentativki Jugoslavije: Mirele Marić, Snežane Mijić, Almire Ćarić i Svetlane Ilić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Саша

04.10.2019. 13:06

Лијепо.А још љепше би било да је написано ћирилицом.