Posle 25 godina dobili blizance

D. Curać

ponedeljak, 23. 09. 2019. u 07:28

После 25 година добили близанце

Foto D. Curać Budimir i Mara Stajić

Radost u porodici Stajić iz Trebinja. Poslednji i uspešni pokušaj obavljen je u češkom gradu Buđejovice

NAKON 25 godina braka i pet procesa vantelesne oplodnje porodica Stajić iz Trebinja, otac Budimir (59) i majka Marija (43), postali su roditelji Snežane i Nikole. Poslednji i uspešni pokušaj obavljen je u češkom gradu Buđejovice, a majka i dvoje dece u Trebinje su sleteli helikopterskim servisom RS, gde ih je dočekao otac Budimir, rodbina, predstavnici Udruženja "Bebe".

Pročitajte još: Banjaluka će imati „Porodične saradnike“

- Neizmerno sam srećna. Posle toliko godina borbe, dobili smo potomstvo. Osećam se kao kraljica - rekla je majka Marija.

Otac Budimir takođe nije krio emocije i sreću. Kaže, nisu se predavali sve ove godine, bili su podrška jedno drugom, a sve teške godine sada su iza njih.

- Živeo sam za ovaj dan kada će postati otac. Ovo je neizmerna radost. Hvala svima koji su nam pomogli, a ima li lepše uloge od roditelja i boriti se za svoje potomstvo - istakao je Budimir.

Udruženja porodica sa problemom steriliteta "Bebe" bilo je od velike pomoći Stajićima. Predsednica Snežana Misita borila se da Budimir i Marija dobiju još jednu šansu, a upravo po njoj nazvana je i devojčica.

- Ovo je velika čast za mene, ali i naravno za naše Udruženje. Ovo je još jedna potvrda da nikada ne treba odustajati - naglasila je Misita.

Udruženje "Bebe" ima 114 beba i 200 porodica iz istočne Hercegovine u svom članstvu. Do kraja godine biće bogatiji za još mališana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)