TRAGEDIJA NA ROĐENDANU: Mladić zabacio glavu unazad, poplaveo po licu i vratu, preminuo na putu do bolnice!

Novosti online

četvrtak, 19. 09. 2019. u 17:58

ТРАГЕДИЈА НА РОЂЕНДАНУ: Младић забацио главу уназад, поплавео по лицу и врату, преминуо на путу до болнице!

Ilustracija; Foto: Depositphotos

Kako je potvrđeno iz Urgentnog centra Opšte bolnice pacijent je dovezen mrtav i najverovatnije je izdahnuo tokom transporta
Dvadesettrogodišnji mladić S.R. iz Buzekare, sela u blizini Brčkog, u sredu je preminuo, najverovatnije usled davljenja hranom.


Kako je potvrdilo nekoliko očevidaca, društvo se okupilo na proslavi rođendana zajedničkog prijatelja u tom selu, gde je na trpezi služena jagnjetina.


"U jednom trenutku naš drug je zabacio glavu unazad i počeo da dobija plavu boju po licu i vratu. Mislili smo da mu je pozlilo i izneli smo ga izvan prostorije te ga položili na bok. Neko mu je izvadio jezik i on je počeo da diše, ali je ubrzo ponovo došlo do komplikacija, te smo pozvali hitnu pomoć”, ispričao je jedan od očevidaca koji nije želeo da se otkriva njegov identitet.


Kako je potvrđeno iz Urgentnog centra Opšte bolnice Brčko pacijent je dovezen mrtav i najverovatnije je izdahnuo tokom transporta. Jedan od očevidaca je rekao da je od medicinskih radnika saznao da su iz grla mladića izvadili "dva veća, nesažvakana komada mesa".


PROČITAJTE JOŠ: DETALjI TRAGEDIJE U LESKOVCU: Poljubio devojku pa umro na ulici


Šef Operativno-komunikacionog centra u brčanskoj Policiji Halid Emkić potvrdio je da je policija obaveštena o ovom slučaju.


"S obzirom da je nastupila smrtna posledica, policija preduzima neophodne mere i radnje kako bi utvrdila sve okolnosti ovog događaja. Za sada ne mogu potvrditi da li će biti rađena obdukcija", rekao je Emkić Hit televiziji.

(nezavisne.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Rade Bg

19.09.2019. 20:08

Ljudi se mnogo opijaju alkoholom pogotovo po selima. Mnogo jedu. Tu je doslo do davljenja. Nije to prvi primer. Na zalost.