Dodik: Srpska će imati odgovor na sve opstrukcije iz Sarajeva

Tanjug

utorak, 10. 09. 2019. u 21:03

Додик: Српска ће имати одговор на све опструкције из Сарајева

Foto: Tanjug

Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik poručio je danas da će Republika Srpska imati odgovor "na sve opstrukcije iz Sarajeva" i da BiH neće ući u NATO sve dok se o tome pita i i njegova SNSD
Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik poručio je danas da će Republika Srpska imati odgovor "na sve opstrukcije iz Sarajeva" i da BiH neće ući u NATO sve dok se o tome pita i i njegova SNSD.


On je u intervjuu za ATV ponovio da neće pristati na ulazak BiH u integracije, iako sarajevski političari time uslovljavaju formiranje Saveta ministara.


Pročitajte još: Dodik: Komšić podriva sistem na kom počiva BiH


Dodik je prisustvo predsedavajućeg Predsedništva BiH Željka Komšića komemoraciji bivešem visokom predstavniku za BiH Pediju Ešdaunu u Londonu ocenio kao vrstu provokacije prema Srbima jer se, kako je naveo, smatra da onaj koji učini neko zlo Srbima treba da bude poštovan sa njegove strane.


"Željko Komšić misli da je Pedi Ešdaun bio važna ličnost. Mi mislimo da je njegov rad bio poguban za celu BiH", rekao je Dodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Gane

11.09.2019. 06:40

..opet u pokusaju preglasavanje i ignorisanje Srba ...a znamo posledice takvih odluka..svoju konstitutivnost uzeti iz veštačke tvorevine i birati sebi put sopstven zarad sveopsteg dobra i mira !

Nostradamus

11.09.2019. 17:22

I sta je resenje?. Opet traktorijada ili cemo u sumu?. Zalosno je koliko inata a nista pametnog u svemu.