ĐORĐO N. (55) iz sela Boljanić kod Doboja uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije 51-godišnju suprugu, koju je nožem ubo u stomak i posekao po ruci.

U PU Doboj navode da se krvavi napad odigrao u ponedeljak u blizini štale na imanju njihovog sina. Motiv napada je višemesečni sukob među supružnicima, koji je kulminirao nakon što je 51-godišnjakinja nedavno napustila supruga i preselila se kod sina.

Kako saznajemo, žena se na to odlučila jer je duže vreme bila izložena nasilju od strane supruga koji ju je tukao, što je prijavljivala i policiji.

Đorđo N. navodno nije mogao da se pomiri s takvom njenom odlukom. U vreme kada je ona na imanju ostala sama, došao je do sinovljeve kuće i ženu zatekao pored štale. Došlo je do žestoke svađe tokom koje je Đorđo potegao nož i teško ranio suprugu.

- Za prijavljenog Đ. N. postoji sumnja da je ispred štale, hladnim oružjem svojoj supruzi naneo ubodnu ranu stomaka i posekotinu na ruci - rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.


PROČITAJTE JOŠ: SUD POTVRDIO: Osumnjičeni da su prodavali drogu deci na žurkama

Napad su videle komšije koje su odmah pritrčale u pomoć nesrećnoj ženi. Stavili su je u automobil i odvezli u Hitnu pomoć Doma zdravlja u Doboju, a celi slučaj je prijavljen policiji.

- Uviđaj na licu mesta izvršio je dežurni tužilac i policijski službenici PS Doboj 2. Osumnjičeni je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj ubistva - rekla je Kerkezova.


ZADRŽANA U BOLNICI

NAKON ukazane pomoći u Domu zdravlja ranjena 51-godišnjakinja je prebačena u Opštu bolnicu "Sveti apostol Luka" u Doboju, gde je zadržana na daljem lečenju. Zasad nema podataka o težini njenih povreda.