Devetnaestogodišnja Ivana Ignjatović, farmaceutski tehničar iz Šamca, izabrana je u bijeljinskom hotelu „Drina“ za „mis“ Republike Srpske, na takmičenju koje je organizovala Direkcija BiH za „mis sveta“.

Lenta prve pratilje i titula „mis televoltinga“ pripala je Kristini Perić iz Dervente, dok je za drugu pratilju i „mis fotogeničnosti“ izabrana Dunja Marić iz Doboja. Titula ABC models RS 2019, po oceni stručnog žirija, pripala je Dajani Verić iz Banjaluke.


PROČITAJTE JOŠ:
Banjalučki gimnazijalci "pobrali" medalje na Međunarodnoj olimpijadi u Moskvi

Od ukupno 22 devojke koje su se takmičile za Mis RS, žiri je izabrao 13 devojaka, među njima pet iz Bijeljine, koje će se takmičiti za mis BiH, a pobednica sa tog takmičenja će učestvovati na izboru za mis sveta.

- Presretna sam zbog titule, a posebno mi je drago što je Šamac po prvi put dobio misicu Republike Srpske, uzbuđeno je rekla Ivana Ignjatović, najlepša devojka u Srpskoj.

Lente najlepšim devojkama uručio je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, a bijeljinsko preduzeće „Semberijatransport“ dodelilo je najlepšim devojkama vredne nagrade i putovanja.