Petrovo i Doboj ugostili reprezentaciju Srbije

Lj. Đ.

sreda, 17. 07. 2019. u 06:26

Петрово и Добој угостили репрезентацију Србије

Prijem Reprezentativci Srbije u Opštini Petrovo

Opština Petrovo i Doboj ugostili su reprezentaciju Srbije u sedećoj odbojci, koji su se na sportskim terenima na Ozrenu pripremali za predstojećo Evropsko prvenstvo.

OPŠTINA Petrovo i Doboj ugostili su reprezentaciju Srbije u sedećoj odbojci, koji su se na sportskim terenima na Ozrenu pripremali za predstojećo Evropsko prvenstvo.

Kapiten reprezentacije Stevan Crnobrnja kaže da su već drugi put na Ozrenu na pripremama i da su oduševljeni gostoprimstvom.

I direktor reprezentacije Slobodan Jovandić ističe da je zadovoljan uslovima u kojima se odvijaju završne pripreme za start prvenstva Evrope.

- Naš plan je ulazak u četvrtfinale, a očekujemo veću podršku ne samo naš države Srbije, već i Republike Srpske, jer imamo više igrača u reprezentaciji i sa ovog prostora - rekao je Jovandić.


PROČITAJTE JOŠ:
Jahorina: Od avgusta vožnja bobom na šinama

Za reprezentativce Srbije upriličen je prijem u opštinskoj upravi Petrovo, gde ih je primio načelnik Opštine Ozren Petković. Posetili su i Sportski omladinski centar na Okolištima kod Doboja, koji je i baza Paraglajding kluba "Paragost".

Reprezentativci Srbije su već otputovali u Budimpeštu, gde će na Evropskom prvenstvu do 21. jula u grupnoj fazi takmičenja igrati sa Mađarskom, Ukrajinom, Nemačkom, Litvanijom i Latvijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije