Festivalom domaćih proizvoda do napretka u privredi

D. L.

utorak, 16. 07. 2019. u 17:41

Фестивалом домаћих производа до напретка у привреди

Foto: D. L.

Ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske Vjekoslav Petričević rekao je da će Ministarstvo pružiti finansijsku i stručnu pomoć održavanju predstojećeg Festivala domaćih proizvoda u Banjaluci
Udruženje mladih ekonomista Republike Srpske organizovaće 13. septembra u Banjaluci Festival domaćih proizvoda na kojem se očekuje učešće 60 izlagača iz različitih privrednih grana i više od 2.000 posetilaca, saopšteno je iz Ministarstva privrede i preduzetništva.

Ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske Vjekoslav Petričević rekao je da će Ministarstvo pružiti finansijsku i stručnu pomoć održavanju predstojećeg Festivala domaćih proizvoda u Banjaluci, kako bi bila unapređena promocija domaće privrede, posebno privatnog sektora.

Pročitajte još - Vjekoslav Petričević: Brži rast plata u privredi


Petričević je u razgovoru sa članovima Udruženja mladih ekonomista rekao da ova asocijacija predstavlja pokretačku snagu Srpske, te da njihovi projekti "Zaposli se - pokreni svoj biznis" i "Kupuj domaće - ulaži u Srpsku" doprinose promociji pozitivnih primera, podstiču preduzetništvo i razvoj privrede.

Članovi Udruženja mladih ekonomista Srpske, predvođeni predsednikom Goranom Vučićem, predstavili su Petričeviću svoje aktivnosti i projekte, te naglasili da je jedan od njihovih osnovnih ciljeva da mladi ljudi ne napuštaju Republiku Srpsku, već da poslovne ideje realizuju na domaćem tržištu.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije