Policijski službenici Policijske stanice Modriča su u utorak pronašli oštećeni putnički automobil marke „VW Golf 2“ te identifikovali lice S.M.(25) sa područja opštine Modriča, koje se istog dana udaljilo sa mesta saobraćajne nesreće u kojoj je lice C.Z.(67) zadobilo telesne povrede (prelom podlaktice) - saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Nezvanično saznajemo da je povređen Cvijan Z. iz Skugrića star 67 godina, a da je vozač koji se udaljio sa mesta nesreće Slavko Mićić (25) iz istog mesta kod Modriče.

Kako smo saznali utorak oko 22 časa prijavljeno je modričkoj policiji da se na lokalnom putu u mestu Skugrić, kod Modriče dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao pešak iz Skugrića.

Kako je rečeno nepoznati vozač sa nepoznatim putničkim automobilom udaljio sa mesta saobraćajne nesreće u nepoznatom pravcu. Povređenom je ukazana je lekarska pomoć u Domu zdravlja Modriča odakle je prebačen u dobojsku bolnicu na dalje liječnje.

Uviđaj su izvršili policijski službenici iz Modriče. Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom delu Ugrožavanje javnog saobraćaja i ne pružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći.

PROČITAJTE I:
NOVI DETALjI ZLOČINA KOD BANjALUKE: Inspektori pokušali Diljevićima da napakuju ubistvo Koprene


Ovim povodom Policijska uprava Doboj apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe a i druge učesnike u saobraćaju.