Grupa "Dubioza kolektiv" pozvala je publiku da dođe na "OK fest" na Tjentište od 12. do 14. jula, na kome će ovaj poznati bend drugi put nastupiti, ne propustivši priliku da ukaže i na potrebu očuvanja životne sredine.


-Eto, eto me na festival `Okej`, hajmo svi na Tjentište, jer program dobar je", pjevaju momci iz `Dubioze` u kratkom video-pozivu uz melodiju iz pesme `Lažu me` od Dine Merlina, koji je objavljen na Jutjub kanalu "OK festa".

Na kraju pesme poručuju posetiocima da ne zaborave da počiste iza sebe da "ne bi Tjentište bilo smetlište".

PROČITAJTE JOŠ: Naknada za zaštitu životne sredine i do 0,4 odsto prihoda


-Momci iz benda iskoristili su priliku i da publiku pozovu na ekološku odgovornost, jer važno je da Tjentište i posle odlične trodnevne OK avanture ostane kao i do sada magično, prirodno i čisto, navodi se u saopštenju organizatora.

"Dubioza kolektiv" nastupiće drugog dana festivala, u subotu 13. jula, a uz njih to veče na glavnoj bini pevaće i Edo Majka i grupa "Helem nejse".


I ove godine publiku na Tjentištu očekuje odlična zabava, a između ostalih imaće priliku da gledaju nastupe bendova "Goblini", "Brkovi", "Partibrejkers", "Let tri", "Franc Ferdinand", "Bjesovi", Neleta Karajlića.