Banjaluka: Lažno prijavio krađu BMW-a vrednog 100.000 KM

R.S.

07. 05. 2019. u 13:45

Бањалука: Лажно пријавио крађу BMW-а вредног 100.000 КМ

Depositphotos

Policijski službenici PU Banjaluka su rasvetlili lažnu prijavu krađe automobila "BMW M4", čija se vrednost procenjuje na oko 100.000 maraka
Policijski službenici PU Banjaluka su rasvetlili lažnu prijavu krađe automobila "BMWM4", čija se vrednost procenjuje na oko 100.000 maraka.


Kako saznajemo, PU Banjaluka je u ponedeljak oko 3.30 sati Banjalučanin Zoran Brkić prijavio da mu je nepoznata osoba tokom noći ukrala automobil marke "BMW M4" koji je bio parkiran u ulici Đure Đakovića u ovom gradu.

- Na osnovu operativnih i istražnih radnji, te kontradiktornosti u zaprimljenoj prijavi, pripadnici PU Banjaluka su pronašli vozilo u dvorištu firme vlasnika koji je u rodbinskoj vezi sa prijaviteljem – saopšteno je danas iz PU Banja Luka.

PROČITAJTE JOŠ: MUP: Sve četiri jučerašnje prijave otmice dece bile lažne

Kako saznajemo, vozilo je nađeno u krugu banjalučke firme "Eurogeming" čiji je vlasnik Zoranov otac, Dario Brkić, a koji je od ranije poznat policiji.

O svemu je upoznato Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, dok je dežurni tužilac naložio da se preduzmu potrebne mere i radnje na dokumentovanju krivičnog dela "lažno prijavljivanje" i da se protiv osumnjičenog dostavi izveštaj.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije