Brat i sestra starije životne dobi pronađeni su mrtvi kod sela Vodice, koje se nalazi između Šipova i Kupresa, nezvanično saznaju "Nezavisne".


Takođe nezvanično, u pitanju su Milka Ilić i njen brat Nedeljko Ilić, koji su živjeli sami.


Žena je pronađena u kući, koja je u šumi i prilično udaljena od drugih u ovom mestu, dok je njen brat pronađen ispred kuće.


Prema nezvaničnim saznanjima, na telu muškarca nedostaju određeni delovi te se pretpostavlja da su ga pojele divlje životinje.

PROČITAJTE JOŠ: Pronađeno telo muškarca u reci


"Strava i užas, niko nije zaslužio da tako skonča. Navodno je žena pronađena u kući na kauču, a njen brat ispred kuće. Priča se da je telo čak i obezglavljeno i da fali još nekih delova, što su verovatno pojele životinje, jer im je kuća baš zabačena u šumi", kaže meštanin Strojica.


Milka i njen brat često su lutali i vodili su poprilično neuredan život, a neretko su bili viđeni kako hodaju, stopiraju, čak i u susednim opštinama.


"Oni jesu čudno živeli, može se reći da su živeli i kao beskućnici. Ona je čak i noću hodala sama", kažu meštani Strojica koji su potreseni činjenicom da su životinje pojele delove tela.


Slučaj je prijavljen policiji, koja je obavljala uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, te će po završetku uviđaja biti poznato više informacija.


(nezavisne.com)