UGLjEVIK ČEKA GOSTE: Stiže najveći biciklistički karavan u ovom delu Evrope

V. Mitrić

četvrtak, 18. 04. 2019. u 10:52

УГЉЕВИК ЧЕКА ГОСТЕ: Стиже највећи бициклистички караван у овом делу Европе

Foto: V. Mitrić

Opština Ugljevik pozvala je sve građane da duž trase trke daju podršku takmičarima i isprate ovaj prelepi biciklistički spektakl
NAJVEĆI biciklistički karavan u ovom delu Evrope, Beograd-Banjalukaka, danas u poslepodnevnim časovima, u terminu od 13 do 14:15 časova stiže u Ugljevik, saopštili su organizatori.

Pročitajte još:BICIKLISTIČKA TRKA "BEOGRAD-BANjALUKA": Na startu 176 dvotočkaša

U okviru druge etape karavan će se kretati iz pravca Vlasenice, Milića, Zvornika, a u našu Ugljevik će ući na području Donje Trnove, zatim Ravno Polje, Ugljevička Obrijež, pa kroz Ugljevik ulicama Bogutovačka, Svetog Save i Karađorđeva na kojoj će se nalaziti prolazni cilj ovaj deo RS.

Trka dalje nastavlja ka Priboju, Loparama i ide do Brčkog gde se završava ova etapa.
Odlukom Svetske biciklističke unije od ove godine ova trka se nalazi u višoj kategoriji, pa se očekuje nastup više od 170 biciklista koji dolaze iz čak 19 profesionalnih timova.

Opština Ugljevik pozvala je sve građane da duž trase trke daju podršku takmičarima i isprate ovaj prelepi biciklistički spektakl, uz poštovanje uputstava pripadnika Policijske uprave i angažovanih redara.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije