ODBORNICI DNS u Skupštini grada Prijedor Predrag Starčević, Duško Miletić, Želimir Kos i Goran Vučkovac isključeni su iz DNS-a jer su odlučili da formirajusamostalni klub odbornika i nastaviti svoje buduće delovanje mimo politike stranke, saopšteno je danas iz prijedorskog DNS.

Iz prijedorskog DNS ističu da to smatraju "izdajom najgore vrste, jer upravo ova četvorica su imala i najveću podršku rukovodstva DNS kada su se kreirale odborničke i poslaničke liste".

- Ne samo da su izdali one koji su im omogućili da budu ono što jesu, nego su izdali i one koji su za njih glasali i koji su očekivali da se u Skupštini bore za njihove interese i interese sredina iz kojih dolaze", navodi se u saopštenju.


Prijedorski DNS ocenjuje da je porazna činjenica da su kao odbornici postali najprepoznatljiviji onog trenutka kada su napustili DNS i da nisu ni mogli drugačije jer su "Skupštinu smatrali izvorom prihoda".


PROČITAJTE JOŠ - DNS Prijedora poziva SNSD: Da radimo u korist grada


- Politiku su podredili pojedinačnim interesima, istaknuto je u saopštenju.


Prijedorski DNS poručio je ovim odbornicima da toj stranci ne moraju više ništa objašnjavati, nego da objašnjavaju svojim prijateljima, rodbini, komšijama i kumovima, a i građanima ako ikada više budu u prilici da budu kandidati za bilo šta.