Govedarica na raportu kod Amera?

V. N.

25. 03. 2019. u 06:45

Lider SDS bi trebalo da sutra od SAD dobije instrukcije za dalje delovanje. Nezadovoljni su načinom vođenja stranke i izbornim rezultatima

Говедарица на рапорту код Амера?

Vukota Govedarica

PREDSEDNIK Srpske demokratske stranke (SDS) Vukota Govedarica trebalo bi da se sutra sastane sa predstavnicima američke administracije kako bi, kako saznaju "Novosti", dobio jasne instrukcije za svoje dalje političko delovanje.

- Predstavnici američke administracije nezadovoljni su Govedaricom i njegovim dosadašnjim načinom vođenja politike SDS. Razočarani su činjenicom da nije ostvario odgovarajuće rezultate na izborima za predsednika RS, jer ga je upravo američka administracija projektovala kao osobu koja će sprovoditi "NATO reformatorsku politiku" u RS i BiH - tvrdi naš izvor iz diplomatskih krugova.

On navodi da će, s ciljem da udvorički odnos sa diplomatsko-konzularnim predstavnicima SAD u BiH bude razotkriven od strane policijsko-obaveštajnih službi RS, Govedarica nakon sastanka održati konferenciju za medije.

- Na sastanku bi trebalo da dobije jasne instrukcije u pogledu daljih pravaca vođenja politike SDS. Potom će održati konferenciju za medije, kako bi na taj način prividno demistifikovao svoj odnos sa američkom administracijom - tvrdi dobro upućeni izvor "Novosti".

Od oktobarskih izbora situacija u SDS se ne smiruje, a Govedarici se ozbiljno ljulja stolica predsednika stranke. Izgubio je poverenje velikog broja stranačkih kolega, a pored lošeg izbornog rezultata na svim nivoima, spočitava mu se urušavanje stranke i gubitak kadrova, koji je počeo mnogo pre izbora, da bi se i u postizbornom periodu nastavio. Od tada je održano više sednica SDS i sve glasnije se priča o održavanju unutarstranačkih izbora, na kojima bi trebalo biti izabrani novo rukovodstvo i predsednik stranke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

dobrovoljac

25.03.2019. 12:16

Pa svaki poslovodja u firmi mora opravdati sefovima utrosene casove i ulozena sredstva. Bas me interesira sta je sledece ? protesti? pravda za Davida? babe iz Srebrenice? Sta god bilo vec su izduvane fore a neverujem da imaju kapaciteta da smisle neke nove.

Gacko

25.03.2019. 19:44

@dobrovoljac - Uzalud vam trud svirači, Vukota je častan i pošten čovjek što čini značajnu razliku u odnosu na ove koji naručuju ovakve tekstove.

wz20s

25.03.2019. 16:40

Mislim da je svima poznato ko je svjez vjetar na Balkanu. Nemojte zaboraviti ko je postao premije na oklopnjaku SFOR-a.