DNS cilja 14 mandata

S. M.

07. 07. 2018. u 07:15

ДНС циља 14 мандата

Nedeljko Čubrilović

Nedeljko Čubrilović juče predao kandidatske liste CIK

DEMOKRATSKI narodni savez ima dobru šansu da na predstojećim izborima u oktobru ostvari najbolje rezultate od osnivanja stranke, izjavio je zamenik predsednika te stranke Nedeljko Čubrilović, nakon što je u Sarajevu u Centralnoj izbornoj komisiji BiH predao kandidatske liste za opšte izbore.

Pročitajte još: NEUOBIČAJEN POTEZ MLADIH DNS U BANjALUCI: Stranke članstvo privlače i letovanjima

- DNS je na vreme počeo predizborne pripreme i kompletirao liste za Narodnu skupštinu RS i Parlamentarnu skupštinu BiH. Za pojedinačne funkcije potpisali smo sporazum da podržavamo predsednika SNSD Milorada Dodika za člana Predsedništva BiH i potpredsednika SNSD Željku Cvijanvić na izborima za predsednika Srpske - rekao je Čubrilović.

DNS je koncentrisan na osvajanje što većeg broja mandata, te smatra da rezultati istraživanja na terenu govore u prilog činjenici da ta stranka tri meseca pred izbore uživa veliko poverenje kod građana.

- To poverenje ne bi smeli da izgubimo u sledećih dva-tri meseca nekim nesmotrenim potezima. Nadam se da ćemo realizovati očekivanja, a to je da imamo najmanje 12 mandata na nivou RS i dva mandata na nivou BiH - rekao je Čubrilović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije