Uhapšen Banjalučanin osumnjičen da je komšiji oteo novac i mercedes

O. M.

ponedeljak, 13. 11. 2017. u 19:28

Ухапшен Бањалучанин осумњичен да је комшији отео новац и мерцедес

Ilustracija

Policija rasvetlila brutalan napad u Vilsonovoj ulici u banjalučkom naselju Obilićevo

BANjALUKA - Milan Malić (25) iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je napao svog komšiju Gorana Mirkovića (54), koga je presreo u stubištu zgrade, uvukao u stan i oteo mu 100 KM i ključeve od "mercedesa", kojim se, nakon napada, odvezao.

Napad se dogodio u petak oko 10.40 i Malić je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

- Lice se sumnjiči da je u stubištu stambene zgrade u Vilsonovoj ulici u banjalučkom naselju Obilićevo presreo 54-godišnjaka i uvukao ga u svoj stan. Potom ga je fizički napao i oteo mu 100 KM i ključeve od automobila "mercedes" kojim se udaljio u nepoznatom pravcu - rekla je portparol PU Banjaluka Marija Markanović.

Ona kaže da je policija naknadno pronašla ukradeni automobil koji su vratili vlasniku, dok je osumnjičeni nakon kriminalističke obrade pušten da se brani sa slobode.

U policiji navode da se motiv napada utvrđuje, ali da sve ukazuje da se radi o neraščišćenim računima između dvojice komšija.


POZNATI POLICIJI

OBOJICA su policiji poznata kao višestruki prestupnici, skloni uživanju i trgovini narkoticima. Mirković je osuđivan kao član kriminalne grupe Danijela Danka Radovanovića koja se bavila dilovanjem heroina. I Malić je privođen zbog zloupotrebe narkotika, a u dosijeu ima i nasilničko ponašanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije