Devojka iz Bijeljine slagala da su je silovali

O. M.

03. 10. 2017. u 11:20

Девојка из Бијељине слагала да су је силовали

Thinkstock

Krivična prijava protiv 34-godišnje devojke iz Bijeljine koja je priznala da je lažno prijavila dvojicu muškaraca za silovanje

BIJELjINA - Policija će podneti krivičnu prijavu protiv 34-godišnje devojke iz Bijeljine koja je priznala da je lažno prijavila dvojicu muškaraca za silovanje.

U PU Bijeljina saznajemo da je devojka policiji prijavila da su je dva muškarca drogirala i silovala u noći između 27. i 28. septembra ove godine.

- Nakon prijave devojka je prevezena u Medicinski centar u Bijeljini radi ukazivanja lekarske pomoći. Međutim, tokom pregleda lekari su konstatovali da nema vidljivih povreda, niti tragova koji ukazuju da je devojka bila žrtva silovanja - rekla je portparol PU Bijeljina Aleksandra Simojlović.

PROČITAJTE JOŠ - U PRITVORU ZBOG LAŽNE PRIJAVE: Italijan slagao da su ga oteli Srbi

Devojka je nakon toga sprovedena na kriminalističku obradu gde je, kako navode u policiji, priznala da je lažno prijavila silovanje. Međutim, zašto je to učinila zasad nije poznato.

- Protiv nje biće podnesen izveštaj Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini zbog sumnje da je počinila krivično delo lažnog prijavljivanja. Apelujemo na građane da na taj način ne zloupotrebljavaju subjekte koji postupaju po takvim prijavama - rekla je Simojlovićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Sasa Scepanovic

03.10.2017. 11:43

ono što može žena da ti smisli i napakuje u svojoj zlobi to muškarac ni pola ne može..