RUKE UVIS u znak pobede: Pogledajte kako hrabro medicinsko osoblje izlazi iz hale Čair (FOTO)

Novosti online

24. 04. 2020. u 21:19

РУКЕ УВИС у знак победе: Погледајте како храбро медицинско особље излази из хале Чаир (ФОТО)
Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije medicinskog osoblja pred sam izlazak iz hale koja je služila za lečenje pacijenata sa blažom kliničkom slikom
Hala "Čair" je do juče bila privremena bolnica za obolele od korona virusa u Nišu. Kako se situacija u ovom gradu popravila i nema više potrebe za privremenom bolnicom, juče je objavljeno da se ova ustanova zatvara zbog manjeg priliva bolesnika, ali da će biti u pripravnosti.

Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije medicinskog osoblja pred sam izlazak iz hale koja je služila za lečenje pacijenata sa blažom kliničkom slikom.

Među praznim krevetima i, još uvek, u punoj zaštitnoj opremi, medicinsko osoblje se slikalo sa podignutim rukama u znak pobede.

Kasnije je nastala i grupna fotografija svih koji su brinuli o obolelima od korone u ovoj privremenoj bolnici.

Privremena bolnica "Čair" zatvara se i zbog bolje epidemiloške slike na jugu Srbiju, izuzimajući domove za stare.


- Hala će se zadržati u pripravnosti, jer uvek su najopasniji repovi. Ako popusti koncentracija svih nas, tog trenutka će nas taj rep ošinuti i vratiće se drugi talas, a nama je cilj da ne dođe do drugog talasa - kazao je epidemiog Branislav Tiodorović.

Lepe vesti stigle su iz Niša o zatvaranju bolnice u Hali "Čair", ali su još lepše ove fotografije koje svedoče kakvi heroji velikog srca su tamo radili i borili se za brzo izlečenje svih onih koji su oboleli od koronavirusa. Veliko im hvala!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije