NE PREDAJE SE “MIHOLjSKO LETO”: Posle hladnog jutra čeka nas još jedan topao dan

Beta

16. 10. 2019. u 22:28

НЕ ПРЕДАЈЕ СЕ “МИХОЉСКО ЛЕТО”: После хладног јутра чека нас још један топао дан

Foto Tanjug

Duvaće slab, promenljiv vetar, jutarnja temperatura kretaće se od četiri do 13 stepena Celzijusa, a najviša od 23 do 28 stepeni
U Srbiji će sutra ujutro biti prohladno, ponegde sa maglom a u toku dana pretežno sunčano i natprosečno toplo, saopštio je Republički meteorološki zavod.

Duvaće slab, promenljiv vetar, jutarnja temperatura kretaće se od četiri do 13 stepena Celzijusa, a najviša od 23 do 28 stepeni. U Beogradu će jutro biti prohladno a u toku dana će biti sunčano i natprosečno toplo. Duvaće slab, promenljiv vetar, sa jutarnjom temperaturom od šest do 13 stepeni, a najvišom dnevnom oko 25 stepeni Celzijusa.

Pročitajte još: I SUTRA NATPROSEČNO TOPLO: Temperatura do 29 stepeni

Naredne nedelje u Srbiji će biti nastavak Miholjskog leta - ujutru prohladno, danju pretežno sunčano i toplo sa najvišom temperaturom od 23 do 29 stepena. Krajem narednog sedmodnevnog perioda dnevna temperatura će biti u manjem padu, ali i dalje iznad proseka za ovo doba godine.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 17. oktobar 2019:

Biometeorološke prilike mogu imati relativno povoljan uticaj na većinu hroničnih bolesnika. Izvesna opreznost savetuje se astmatičarima. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije