SAMO dan nakon što su joj uručene krave, koje su joj poklonili gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac i dobrotvor Milan Stamenković iz Merošine kod Niša, siromašna Vukica Milosavljević iz Kašalja na Rogozni, kojoj je nedavno grom ubio dve krave i bika, u petak je dobila i frižider sa zamrzivačem. Reč je o daru Novopazarca Irfana Buljevića, koji živi i radi u Nemačkoj.

Pročitajte još: RUŽA U ŠTALI RADOST DO NEBA: Vukica od dobrotvora dobila prvu kravu

Vukici je u petak uručeno i 500 evra, koje su joj obezbedili dobri ljudi iz dijaspore i ovog kraja. Od Sefata Bronje iz Nemačke stiglo je 200 evra, od Milana Cicmilovića iz Australije 150 evra, od Mirsada Redžepagića iz Amerike 100 evra i mesarske radnje "Atko 1 i 2" iz Novog Pazara 50 evra. Humanitarac Hido Muratović ističe da su donacije od po 50 evra najavili i Siniša Nedeljković, Goran i Dejan Jovanović iz Zvečana, sa željom da se Vukici, koja živi sama na planini, bar malo olakša život.

Pročitajte još: NOVA RADOST ZA MEŠTANKU ROGOZINE: Vukici stigla i druga krava

- Mnogo sam se obradovala frižideru, o kome sam do sada mogla samo da sanjam - kaže Vukica. - Čuvaću u njemu zalihe hrane, ali i mleko i mlečne proizvode, a mojim spasiocima hvala do neba.