Više koševa uz podršku Mocarta

E. V. N.

utorak, 13. 08. 2019. u 10:21

Више кошева уз подршку Моцарта

Šurbatović, Popović, Tadić i Mitrović

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću nastavlja da potvrđuje reputaciju generatora srpskog sporta i njegovog stalnog razvoja u cilju boljih rezultata

Udruživanjem s najznačajnijim institucijama srpskog sporta, kompanija "Mocart" potvrdila je svoju reputaciju generatora njegovog razvoja, zbog čega nema sumnje da će zajedničkim snagama otvoriti nova poglavlja u domaćem fudbalu i košarci.

Uspostavivši saradnju sa krovnim organizacijama domaćeg fudbala i košarke, kao i najtrofejnijim domaćim fudbalskim klubom, kompanija "Mocart" stala je rame uz rame s najpoznatijim internacionalnim kompanijama koje su ekskluzivni beting partneri najvećih sportskih timova na svetu.

Tako će u sklopu svog strateškog opredeljenja da pomaže i podržava kako bazični, tako i profesionalni sport, kompanija "Mocart" u naredne četiri godine pomoći Košarkaškom savezu Srbije da obogati svoju kolekciju medalja, i to počevši od Svetskog prvenstva u Kini, koje se održava od 31. avgusta do 15. septembra.

- "Mocartova" akcija izgradnje terena "Sto terena za jednu igru" traje već godinama, a izlazak dece na te terene zasnovan je i na rezultatima naše reprezentacije - rekao je Dejan Tomašević, generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije, na konferenciji za medije na kojoj je ozvaničeno da je regionalni lider u priređivanju igara na sreću postao ekskluzivni beting partner KSS. - Sa kompanijom "Mocart" će i našim momcima biti lakše da naprave dobar rezultat na Svetskom prvenstvu, a na taj način ćemo dodatno pomoći da se što više dece nađe na "Mocartovim" i drugim terenima. "Mocart" potiče iz košarkaškog grada, Čačka, i sasvim je normalno da sa njim napravimo saradnju. Dokaz koliko imaju poverenja u nas je taj što su izrazili želju da budu naši sponzori na period od četiri godine, i na tome im hvala.

PROČITAJTE I: "Mocart" širi svoju uplatnu mrežu u Keniji

Veliko pojačanje dobio je i Fudbalski savez Srbije: udruživanjem sa ovim privrednim gigantom, krovna organizacija domaćeg fudbala dobila je strateškog partnera sa kojim će nastaviti da pomera granice, a prvi među zacrtanim ciljevima je da se fudbalska reprezentacija Srbije uz pomoć "Mocarta" izbori za plasman na Evropsko prvenstveno.


Dejan Tomašević i predstavnik "Mocarta"

- Naš cilj je da posle plasmana na Evropsko prvenstvo i pobeda u Ligi nacija ostvarujemo vrhunske rezultate u kontinuitetu. Ugovor smo potpisali do 31. decembra 2022. godine, što znači da je pokriven i plasman na Mundijal u Kataru, zbog čega zahvaljujemo kompaniji "Mozcart", jer veruje u nas. Zadovoljstvo nam je što ćemo sarađivati sa vodećim imenom u ovoj oblasti - poručio je generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović.

SVAKI POEN "ORLOVA" - 1.000 DINARA

Nakon udruživanja sa najznačajnijim institucijama srpskog sporta, svoju reputaciju njegovog generatora "Mocart" je potvrdio i organizovanjem akcije "Više od koša", koja je samo još jedan od načina na koje će ova kompanija podržati sport i ujedno pomoći društvenoj zajednici. U okviru ove akcije, "Mocart" će za svaki poen "orlova" u Kini donirati 1.000 dinara, a za svaku trojku dodatnih 10.000 dinara u humanitarne svrhe.

PODRŠKA CRVENOJ ZVEZDI

UGOVOROM o petogodišnjoj saradnji, koji su potpisali Koviljka Lončar, generalni direktor "Mocarta", i Svetozar Mijailović (na slici), predsednik FK Crvena zvezda, ova kompanija postala je i ekskluzivni beting partner šampiona Srbije u fudbalu, što ju je i zvanično uvrstilo među najvažnije činioce srpskog sporta.

- Veoma sam ponosna što smo potpisivanjem ovog ugovora, posle Fudbalskog i Košarkaškog saveza, proširili spisak naših sportskih partnera i prijatelja. Mi u "Mocartu" verujemo u ovaj tim Crvene zvezde i nemamo nikakvu sumnju da će dostojno predstavljati našu zemlju u Evropi. Nadamo se da će im naša podrška pomoći da odu što dalje u Ligi šampiona - istakla je Lončareva.

Među vrhunskim sportskim kolektivima koji će uz podršku "Mocarta" predstavljati Srbiju u svetu, kako najavljuju u ovoj kompaniji, uskoro će se naći i Košarkaški klub Partizan.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije