BUDIMO HUMANI: Pomozimo Milanu Miloševiću da pobedi najvažniju bitku

Novosti online

utorak, 14. 05. 2019. u 21:38

БУДИМО ХУМАНИ: Помозимо Милану Милошевићу да победи најважнију битку

Foto: budihuman.rs

Pomozimo Milanu! Upišimo 648 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj

Milan boluje od Adenokarcinoma jednjaka, sa metastazama na jetri i plućima. Milan nije imao nikakve simptome bolesti, koji bi omogućili rano otkrivanje iste. Reagujući na peckanje u preponama, Milan se javio lekaru, misleći da ima neki urološki zdravstveni problem. Prilikom ultrazvučnog pregleda urologa, konstatovano je da je na tom polju sve u redu, a doktor je rešio da pregleda i abdomen i uočio promene na jetri, nakon čega je savetovao da se hitno uradi MSCT- skener.


Pregled za pregledom je ukazivao na ozbiljnost situacije, da bi konačno 18. maja 2018. godine u Urgentnom centru Milanu bilo saopšteno da boluje od karcinoma i da je bolest uznapredovala, te je za operaciju kasno. Ne zna se kada se ova zloćudna bolest razvila u Milanovom telu. Na više puta postavljana pitanja lekara, Milan je strpljivo odgovarao - nikada nije pušio, nikada pio, bavio se sportom celog života...


Milan je lečenje započeo u Kliničkom Centru Srbije, na Klinici za gastroenterologiju i hepatologiju, gde je najpre primio osam ciklusa hemioterapije, a zatim i šest ciklusa imunoterapije. Na žalost, bolest se, uprkos terapijama, progresivno razvijala. Kako su u Srbiji iscrpljene mogućnosti za Milanovo lečenje, plan je nastaviti lečenje u Turskoj, u klinici Acibadem i potrebna je pomoć ljudi dobre volje i velikog srca da Milan sakupi sredstva za terapiju u Turskoj.


Pomozimo Milanu! Upišimo 648 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.


Za Milanov život! Budimo humani!


(budihuman.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije