VEĆE grudi za samo sedam dana, bez operacija, bolova i oporavka. Zvuči kao reklama, ali upravo ovo je pošlo za rukom Lazarevčaninu Milanu Miliću (33), inženjeru koji je kreirao vibrirajući grudnjak “E-BRA” uz pomoć kojeg prsa rastu bukvalno preko noći!

Efekat je trajan i potpuno bezbolan, a ideja za ovu neobičnu kreaciju javila se još 2012 , kada je Milanova devojka Jelena Šabić poželela da ima veće grudi. Tad su počela ispitivanja, proučavanja i traženje rešenja...

- Prvi prototip ovog grudnjaka je nastao krajem 2012. - kaže Milan za “Novosti”. - Jelena nije želela da ide na operaciju, nije želela silikon u svom telu, plašila se. Razgovarali smo i od običnog brushaltera smo napravili prvu verziju “E-BRA”, koji, da budem iskren, nije ličio ni na šta, ali je radio. Deluje kao masažer. Testirali smo ga u periodu od 17. do 25. decembra 2012, i već posle tri dana smo imali problem, jer je grudnjak počeo da zateže Jelenu, a posle sedam dana smo sve morali da menjamo, jer su joj grudi narasle i nije više mogla da ga zakopča. Grudi su joj narasle za ceo jedan broj! Bili smo šokirani jer smo mislili da će nam za ovakav rast grudi biti potrebno bar dva, tri meseca. Tek tad smo shvatili da smo napravili nešto veliko.

MUŠKARCI HOĆE SVOJE "POMAGALO" KADA se dokazalo koliko je “E-BRA” efektan i uspešan, Milan je dobio zahteve da pokuša da smisli sličan proizvod, ali za - zadnjicu. - Sad je velika zadnjica svetski trend, i partneri su me pitali da li bih mogao da smislim nešto slično i za taj deo tela. Ali, zbog vibriranja, moglo bi se desiti da se tkivo smanji, a ne poveća, tako da ne razmišljam o toj ideji. Mada, i muškarci su me pitali da li bih i njih mogao usrećiti ovako kao žene - kroz smeh priča Milan.

Ne želi da otkriva tajnu kako i šta je sve ugradio u brushalter koji će usrećiti žene širom sveta, ali rigorozne kontrole u Americi u 2015. godine su pokazale da je ovaj proizvod potpuno bezbedan.

- Lekari u Majamiju su testirali “E-BRA”, dobili smo potvrdu, čak i pohvalu. Dok je devojka tamo nosila “E-BRA“, oni su je testirali na sve, preko nekih senzora. Stručnjaci su hteli da vide da li moj proizvod utiče na neke žlezde, da li zrači, bilo šta. Nijedan njihov uređaj nije detektovao nijednu promenu u telu.

Osnovna funkcija ovog ženskog pomagala je prokrvljenost, bolja cirkulacija grudi. Vibrirajući grudnjak je dosad probalo 14 devojaka iz Kine, Srbije i Amerike, i efekat je uglavnom isti - za sedam dana od 3,5 do četiri centimetra veće grudi. Osim što rastu, postaju i čvršće.

- Otkako se 2015. godine čulo za “E-BRA”, dobili smo više od 30.000 mejlova iz svih delova sveta. Guo Ksao, moj poslovni partner iz Kine i ja smo već duže vreme u pregovorima, a ovaj grudnjak će se tamo proizvoditi. Cena će zavisiti od države u kojoj se plasira i od standarda građana. Cena u Americi bi bila 199 dolara.