Anastasiji bolje, počela da jede

J. S.

27. 02. 2014. u 12:05

Анастасији боље, почела да једе
Devojčica je na intezivnoj nezi i dobre vesti su da je počela da uzima hranu. Razgovarala je i sa majkom i medicinskim osobljem, čak tražila da joj donesu lap top

VRANJE - Prema informacijama sa Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije u Beogradu, zdravstveno stanje Anastasije Trajković iz Vranja, koja boluje od teškog oblika tumora, se stabilizuje.

Devojčica je na intezivnoj nezi i dobre vesti su da je počela da uzima hranu. Razgovarala je i sa majkom i medicinskim osobljem .

Majka deteta Snežana Trajković koja posećuje devojčicu na intezivnoj nezi kaže da veruje lekarskom timu i da je raduje što je devojčica razgovarala sa njom i čak tražila da joj donesu lap top.

Lekari i dalje rade kompletna ispitivanja kako bi utvrdili zdravstveno stanje deteta, ali se svi nadaju da će se devojčica vratiti u Češku i nastaviti sa protonskim zračenjem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Deki

27.02.2014. 12:55

Ova vest mi je ulepšala dan! Izdrži sunce naše malo, svi se molimo Bogu za tvoje zdravlje! Dajte joj sve što poželi, to je "mali" heroj!

Milan Marjanovic

27.02.2014. 13:57

Divna vest ! Svakog dana pratim stanje male Anastasije i ako ima boga pobediće ! Srećno mali andjelu !

Dragan

27.02.2014. 18:46

Ako zelite da istinski pomognete ovoj devojcici pomolite se svetom Nektariju da se izbori protiv ove bolesti. Molitva se moze naci na internetu. Verujte pomoce. Molite se istinski i ostalim svecima i Majci bozijoj.

Jos jedna majka...

28.02.2014. 14:21

Gospod brine o tebi, duso, i cuo je vapaj svih nas! Bices ti dobro...