BEOGRAD - Najveće dostignuće moderne nauke - PHD Biopiramida izborila se za "bronzanu medalju". Posle patentiranih tehnologija Nikole Tesle (naizmenične struje i laserske tehnologije), Biopiramida je "zauzela" treće mesto u svetu. Za ovu tehnologiju stručnjaci kažu da je čuvar zdravlja u 21. veku. Koristeći dejstvo metalnih kristala oko sebe, ona stvara energetsko polje transformisane energije čije je dejstvo iskorišćeno za konstituisanje cele planete, a sve je to u funkciji zaštite i poboljšanja čovekovog zdravlja.
- Najpoznatija je svakako PHD Biopiramida koja ima destruktivno dejstvo elektromagnetnog zračenja na ljudske ćelije - objašnjava Aleksandar Rackov, direktor PHD Sistema za Srbiju. - U svojoj studiji, izloženoj pre šest godina pred Evropskim parlamentom, doktor Nil Čeri zaključuje da će elektromagnetno zračenje izazvati mnoge neurološke bolesti i tumore na mozgu u narednih 10 do 20 godina. On je upozorio i da će se povećati broj prevremenih porođaja, samoubistava, dečje leukemije, multiple skleroze.
Rackov naglašava da je PHD Biopiramida napravljena od specijalne keramike u koju su ugrađeni kristali metali, dok je u samu biopimiradu ugrađen šuplji kvadrat ispunjen kristalima kvarca.
Ova tehnologija je dobitnik svetskih priznanja na sajmovima pronalazaka u Londonu, Ninbergu, Briselu, Moskvi, Pitsburgu i Ženevi, i zaštićena je od Svetskog i Evropskog patentnog zavoda.

ZAŠTITA
POSTOJE tri tipa elektromagnetnog zračenja: geopatogeno (zračenja od podzemnih voda i rasadnih površina), kosmičko i elektromagnetno zračenje: od aparata i van domaćinstava od dalekovoda, transformatora, radio i TV predajnika - objašnjava Rackov. - Ovom štetnom zračenju izloženi su stanovnici Palilule, Rakovice, Voždovca, Novog Beograda, Čukarice, Zvezdare, ali i u gradovima širom Srbije. Nova tehnologija i PHD biopiramida omogućavaju trenutnu, stoprocentnu zaštitu od zračenja.