DŽej zna ko mu je ubio sestru!

Jasna JOJIĆ

17. 05. 2004. u 19:43

Folk pevač za "Reviju 92" potvrdio da je u Šušnju kod Bara nastradala Šeherezada Ramadanovski. - Posle porodične istrage, ispostavilo se da je naručilac ubistva naš sestrić, sin naše najstarije sestre - kaže DŽej. - Naše porodice su imućne, pa je zločin iz

KADA su policija i istražni organi Crne Gore u sredu, 12. maja, po dojavi iz MUP Srbije, obišli naselje Šušanj kraj Bara i tamo pronašli leš žene, mediji su odmah pretpostavili da je žrtva Šeherezada Ramadanovski (43), sestra poznatog folk pevača DŽeja Ramadanovskog, koja je misteriozno nestala još avgusta 2003. godine.
Za najnoviji broj "Revije 92", izdanje Kompanije "Novosti", DŽej Ramadanovski potvrdio je ovu vest, koja je, prema rečima popularnog pevača, strašno potresla njihovu porodicu.
- Šeherezada je moja starija sestra i nestala je prošlog leta u avgustu, kada je iz Italije, gde je živela, svojim kolima krenula u Beograd - objašnjava DŽej za "Reviju 92". - Mesecima smo njen muž, Italijan, i ja pokušavali da saznamo gde je. Nagađali smo, da li je oteta i da li je uopšte živa. Pretragu je sproveo i Interpol, ali nikakvih obaveštenja koja bi razrešila misteriju nije bilo.
Prema njegovom svedočenju, pre dva meseca, po povratku iz Amerike sa turneje, do njega stižu glasine da je Šeherezada ubijena, a da je zločinac član porodice.
- Šeherezadino ubistvo je dugo planirano i smišljeno izvedeno. Naručilac ubistva je naš sestrić, sin naše najstarije sestre. On je imao ovlašćenje da vodi poslove Šeherezadine privatne firme u Beogradu. Izgleda da je prilikom ugovaranja i kupovine nekih autobusa utajio 10.000 evra. Napravio je još neke mahinacije i da bi sve to prikrio rešio je da je ubije. Utisci su još stravičniji pošto su naše porodice imućne i zločin zbog koristoljublja je apsurd. Sestrić je saznao kada ona stiže feribotom u luku Bar, otišao je da je sačeka, ali umesto da je bezbedno dovede kući, u Srbiju, napravio joj je zamku. Ubistvo su izvršila dvojica momaka koje je poveo iz Beograda. Udarili su je tupim predmetom po glavi, pretpostavlja se kamenom, a onda su je tamo ostavili - ispričao je DŽej.
Prema rečima Miroslava Bašovića, istražnog sudije Višeg suda u Podgorici, krajem sledeće nedelje znaće se rezultati obdukcije, a možda i osumnjičenih.
- Izvršioci se nisu mnogo trudili da prikriju leš, već su ženu samo prekrili granjem i kamenjem - rekao je on.
Prema prvim sumnjama nadležnih ubice su dvojica mladića iz Beograda. Jedan je u vreme kada je leš nađen već bio u pritvoru u Centralnom zatvoru u Beogradu zbog istrage oko nestanka Šeherezade Ramadanovski, a drugi je registrovan kao stanovnik beogradske opštine Palilula i bio je na slobodi do prošle nedelje.

Lančić oko noge
KADA je leš u Šušnju pronađen, policija je na identifikaciju pozvala Šeherezadinu rodbinu. DŽej ju je, kako nam je rekao, odmah prepoznao.
- Oko noge je imala zlatni lančić koji je uvek nosila - rekao nam je DŽej.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije