Oglasila se zvanična Moskva o nasilnim protestima u Beogradu: Neko želi da baci senku na rusko-srpsko partnerstvo

Novosti Online

četvrtak, 09. 07. 2020. u 20:41

Огласила се званична Москва о насилним протестима у Београду: Неко жели да баци сенку на руско-српско партнерство

Foto: N. Skenderija

Saopštenja o navodnom „ruskom tragu“ u neredima u Beogradu su dezinformacije koje imaju za cilj da se baci senka na rusko-srpsko partnerstvo, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Rusije
SAOPŠTENjA o navodnom „ruskom tragu“ u neredima u Beogradu su dezinformacije koje imaju za cilj da se baci senka na rusko-srpsko partnerstvo, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Rusije.

- U nekim elektronskim medijima pojavili su se izveštaji o navodnom „ruskom tragu“ u neredima u prestonici Srbiji koji su održani 7-8. jula. Očigledno, autori ove dezinformacije žele da ostanu u skladu sa poznatim stereotipima njihovih sponzora kojima se svuda priviđa „ruka Moskve“. Radi se o nekvalitetnoj „narudžbini“ koja ima za cilj da se baci senka na rusko-srpsko partnerstvo - naveli su u Ministarstvu.

- Očekujemo da će uskoro biti prekinuto nasilje, uspostavljen red i stabilnost u prijateljskoj nam Srbiji, uspostavljena društveno-politička diskusija po svim važnim pitanjima koji stoje pred državom - dodali su u resoru.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije