SNS Jagodina: Strani agenti i narko-karteli NEĆE UPRAVLjATI SRBIJOM

Novosti Online/Z.U.

četvrtak, 09. 07. 2020. u 20:25

СНС Јагодина: Страни агенти и нарко-картели НЕЋЕ УПРАВЉАТИ СРБИЈОМ
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini, na čelu sa predsednikom i narodnim poslanikom Nikolom Radosavljevićem, najoštrije osuđuje bezumno divljanje i rušilački pohod demonstanata
GRADSKI odbor Srpske napredne stranke u Jagodini, na čelu sa predsednikom i narodnim poslanikom Nikolom Radosavljevićem, najoštrije osuđuje bezumno divljanje i rušilački pohod demonstanata koji su na ulicama Beograda, na delu, još jednom pokazali pravu sliku politike Đilasa, Mlađana Đorđevića, Obradovića, Noga i njihovih huligana, koji su se otvoreno stavili na raspologanje stranim agenturama i narko kartelima sa jednim jedinim ciljem, srušiti predsednika Aleksandra Vučića.

- Građani Srbije nisu i nikada neće biti deo onih koji rade protiv svoje države i legalno izabranog rukovodstva, onih koji pod plaštom demokratije žele da Srbiju uvedu u fašizam, kršeći, lomeći i paleći sve pred sobom, napadajući institucije, policiju, uništavajući narodnu i privatnu imovinu, ugrožavajući mir i sigurnost građana koji su šokirani intenzitetom nasilja i mržnje prema sopstvenoj državi.

- Cela Srbija je svedok najbrutalnijeg nasilja desničara i onih snaga koje nemaju i nikada neće imati uporište kod građana Srbije koji su jasno i nedvosmisleno pokazali na izborima, 21. juna, da su u ogromnom broju za politiku Aleksandra Vučića, za mir, stabilnost, ekonomski prosperitet i život, a ne za nasilje i huliganstvo. Nije slučajno da se ovakvi varvarski nasrtaji na Srbiju upravo događaju u trenucima kada Srbiji predstoje veliki izazovi na spoljnopolitičkom planu, na odbrani Kosova i Metohije i zaštiti vitalnih ekonomskih i političkih interesa zemlje. Svi neprijatelji Srbije, spolja i iznutra, stali su pod jednu kapu, kapu stranih agentura i njihovih pomagača i sprovodilaca prljavih poslova - Đilasa, Obradovića i Noga. Zato Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini i u ovim teškim trenucima pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i stavlja mu se na raspolaganje na zadacima očuvanja mira i stabilnosti zemlje - napisano je u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije