Nedimović: Huliganizam nikada neće pobediti u Srbiji

Novosti online

četvrtak, 09. 07. 2020. u 10:53

Недимовић: Хулиганизам никада неће победити у Србији

Foto: Tanjug

Huliganizam najgore vrste koji smo gledali prethodne dve večeri nikada neće pobediti u Srbiji, poručuje ministar poljoprivrede Branislav Nedimović

Huliganizam najgore vrste koji smo gledali prethodne dve večeri nikada neće pobediti u Srbiji, poručuje ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

- Huliganizam koji smo gledali prethodne dve večeri nikada neće pobediti u Srbiji, niti ćemo dozvoliti da ono što je mukotrpnim radom stvarano bude uništeni od strane divljačkih grupa koje su za šaku dinara spremni da razbijaju svoju zemlju do poslednjeg atoma snage. Propali i neostvareni političari neka nastave da se kriju iza njih misleći naivno da narod ne vidi ko stoji iza svega i ko još više poziva na haos usred teške borbe koju država vodi na više frontova, od pregovora u vezi Kosova, do epidemije korona virusa gde se svim silama borimo da sačuvamo svaki život - rekao je Nedimović.

- Ono što narod zaista vidi je grupica patetičnih likova "nazovi" opozicije koji usled političkog kraha sada bestidno pokušavaju da napadima na policiju i uništavanjem imovine svih gradjana Srbije nasilno promene izbornu volju i stav dva miliona ljudi. Gospodo, zaboravili ste da se na vlast dolazi odanošću svom narodu, a ne stranim službama- izjavio je Nedimović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije