Ministar Vulin: Srbija na silu mora da odgovori silom zakona

Novosti online

sreda, 08. 07. 2020. u 08:04

Министар Вулин: Србија на силу мора да одговори силом закона
Država Srbija mora da dokaže da u njoj vladaju zakoni, a ne siledžije i političari koji samo silom mogu da uđu u Skupštinu, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin

"Zato što nisu kažnjeni oni koji su upadali sa motornim testerama u RTS, oni koji su koristili poslaničku funkciju da bi razbijali vrata na Narodnoj skupštini, zato što nisu kažnjeni oni koji su za vreme vanrednog stanja organizovali proteste, zato što niko nikada nije kažnjen za zaustavljanje saobraćaja u Beogradu i iživljavanje na mirnim građanima, zato su huligani i političari koji ih huškaju sinoć divljali u Beogradu. Država Srbija mora da dokaže da u njoj vladaju zakoni, a ne siledžije i političari koji samo silom mogu da uđu u Skupštinu", izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

"Ili će svaki političar koji poziva na nasilje i svaki siledžija koji je sinoć uništavao Beograd biti pronađen i kažnjen, ili u Srbiji nema demokratije. Srbija na silu mora da odgovori silom zakona", poručio je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Јабре

08.07.2020. 08:41

Subverzivna dejstva protiv države u najgorem momentu, to rade agenti provokateri. A sa takvima se je bavila OZNA i UDBA kod nas a SMERS u SSSR-u.

Ma Ja sam

08.07.2020. 09:22

Ma kave fabrike. Treba zidati zatvore, i onda hapsi ove nasilnike. Izgleda da Srbi samo batinu razumeju.

svetlana jovanovic

08.07.2020. 10:22

Upravo tako se radi u 90% zemalja u svetu.Ukoliko se ljudi ne kažnjavaju, nećemo videti bolju budućnost.Podrska ministru Vulinu na njegovom dosadašnjem radu .

Ninos

08.07.2020. 10:24

Pa kada cete vec jednom da pohapsite i kaznite odgovorne. uradtie vec jednom ili napustite funkciju ako ste nesposobni.i