Oglasio se LDP: Stanje Čedomira Jovanovića je stabilno

Tanjug

petak, 03. 07. 2020. u 16:50

Огласио се ЛДП: Стање Чедомира Јовановића је стабилно

Foto: Tanjug

Kako su danas preneli pojedini mediji, opšte stanje lidera LDP-a je pogoršano
Stanje predsednika LDP-a Čedomira Jovanovića, koji je pre nekoliko dana primljen u bolnicu sa upalom pluća, je dobro i stabilno, a prisustvo Covid-19 virusa još nije potvrđeno.


- Svestan je, kreće se, komunicira sa porodicom. Lekari su zadovoljni kako je reagovao na terapiju, i sada se leči. Koliko će sve to da potraje, ne zna se. Stanje mu je dobro i stabilno - kažu u LDP-u za Tanjug.


Navode i da se Čedomir Jovanović od srede nalazi na Infektivnoj klinici, jer su lekari procenili da je bolje da tu nastavi lečenje.

Kako su danas preneli pojedini mediji, opšte stanje lidera LDP-a je pogoršano. Takođe, naveli su i da ne komunicira i ne izlazi iz sobe u kojoj je smešten.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Деки

03.07.2020. 19:45

Како каже Љуба Аличић, "Циганин сам, 'ал најлепшиииии...". Штета би било, зато брз опоравак.

d

03.07.2020. 22:50

koka cuda cini ... ne smete da objavite jel tako ? znaci, nije problem sto je pedercina, to je u redu, ali sto je narkos to ne sme u novine ? ala ste govna ...

Doglavnik Ademaga M.

03.07.2020. 22:59

Možda nije prerano da se mi oprostimo od Čede? Izgoreo čovek u stalnoj borbi. Samo, biće licemerno da mu opelo daju "popurde", toliko je jadničak prezirao srpstvo i SPC! Nek' mu je laka zemlja koju je toliko opoganio svojim postojanjem!

Fan

03.07.2020. 23:10

Ako je iko nebitan kao politicar to je ovaj ceda muceni... Msm da otkad se bavi politikom nije presao cenzus, americki placenik najobicniji al je sirotan toliko providan da je to strasno...

Zikica

04.07.2020. 07:11

Vidi ga ovaj gospodin politicka starleta znaci ipak nije otporan na virus, iskreno i da ga izgubimo Srbiju kao drustvo ne bi bila na velikom gubitku buduci da je on jedan klasican parazit tj 100% rashoda a NULA % prihoda drustvu kao celini.