Vulin: Hrvatska politika prema Srbiji je mešavina mržnje i kompleksa

Novosti online

sreda, 10. 06. 2020. u 09:38

Вулин: Хрватска политика према Србији је мешавина мржње и комплекса

Aleksandar Vulin / Foto Tanjug

Odnos prema Srbiji je jedna od ključnih tačaka predizbornih programa u Hrvatskoj, a mi jedva da ih se setimo, osim kada se iznova javno zakunu poglavniku, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin

"Hrvatska pažljivo prati naše izbore, mi njihove ne pratimo ni malo. U Hrvatskoj znaju ime i biografiju svakog ministra u našoj Vladi, a mi skoro da ne znamo da njihova Vlada i postoji. Odnos prema Srbiji je jedna od ključnih tačaka predizbornih programa u Hrvatskoj, a mi jedva da ih se setimo, osim kada se iznova javno zakunu poglavniku, što tajno nisu ni prestajali da rade", rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin reagujući na napise o Srbiji koje je "Jutarnji list" objavio pod naslovom "Vučić pobeđuje, ali nema razloga za slavlje".

- Hrvatska zvanična politika kao ni ustaški ološ ne prestaje sa napadima na Vučića i Srbiju, njihova politika prema Srbiji je mešavina mržnje i kompleksa. To je i očekivano od naroda kojima je vikar ustaške vojske Alojzije Stepinac kandidat za sveca. Kakav svetac takav i narod koji ga zove blaženi - poručio je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Sumadinac

10.06.2020. 10:19

Zemlja koja je nastala na lazima , na tudjoj krvi , koja se vraca fasizmu i gaji neopisivu mrznju prema Srbiju mora i treba biti ignorisana na svim poljima .

Mika

10.06.2020. 15:59

Naravno ! Zato je i dobro da Stepinac zvanicno bude njihov svetac. Da ceo svet vidi ko su i sta su.

СДБ

12.06.2020. 16:03

Вулин једобро рекао,али тај западми свет ништа није бољи од усташлука и тих мали хрватића.