Incident na Badnje jutro: Razbijena stakla na prostorijama SNS u Novom Sadu (FOTO)

Z. G.

06. 01. 2020. u 11:23

Инцидент на Бадње јутро: Разбијена стакла на просторијама СНС у Новом Саду (ФОТО)

Foto: GO SNS NS

U noći između nedelje i ponedeljka (5. i 6. januara) razbijena su stakla na prostorijama mesnih odbora Srpske napredne stranke na Podbari i u Centru 2 u Novom Sadu, saopštio je Gradski odbor SNS
U noći između nedelje i ponedeljka (5. i 6. januara) razbijena su stakla na prostorijama mesnih odbora Srpske napredne stranke na Podbari i u Centru 2 u Novom Sadu, saopštio je Gradski odbor SNS.

- Vandali su očigledno delovali sinhronizovano i to na Badnji dan, jedan od najvećih pravoslavnih praznika, svojim delima šire mržnju. Uvereni smo da su vandali današnji dan namerno izabrali kako bi građanima Novog Sada i članovima Srpske napredne stranke pokvarili praznično raspoloženje.

Tim činom, kako se dodaje u saopštenju,vandali supodsetili i na tragične dane srpskog naroda u NDH iz Drugog svetskog rata, gde su najveći zločini počinjeni upravo na Badnji dan i Božić.  


- Znajući da će na predstojećim izborima cenzus za njih predstavljati mislenu imenicu a u nemoći da na ulici osvoje vlast, ponovo su posegnuli za najprimitivnijim metodama delovanja kojima su očigledno skloni.

Novosadski Gradski odbor Srpske napredne stranke uveren je da će policija i ovog puta profesionalno obaviti posao, vandale privesti pravdi, kao i da taj incident neće pokvariti prazničnu atmosferu u Srpskoj Atini.

- Foto: Dve fotografije oštećenih prostorija GO SNS NS (Fot GO SNS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)