Vranje – Veliki broj Vranjanaca, kao i onih koji su došli iz Vladičinog Hana,Bujanovca i Trgovišta okupilo se danas u Vranju kako bi pružili podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.


Šetnju po centralnim gradskim ulicama, koja je završena na prostoru ispred sedišta Srpske napredne stranke, pratila je parola “Rezultatima protiv snajpera”.


Okupljenim građanima obratili su se gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i narodni poslanici Nenad Mitrović i Slaviša Bulatović.


Oni su poručili da rezultatima odgovaraju na nasilje. Poslanik Bulatović rekao je “da je ovim poslata snažna poruka iz Vranja.


Pročitajte još: Leskovac pruža podršku Aleksandru Vučiću (FOTO)


Građani su nosili i parole na kojima je pisalo „Stop“ sa odšampanom metom, kako bi i na ovaj način osudili naslovnicu nedeljnika NIN na kojoj je predsednik Vučić ispred snajpera i karikaturu u dnevnom listu Danas na kojoj je srpski predsednik sa odštampanom metom na grudima ispred puščane cevi.


Vranje je, nakon Niša i Kruševca, treći grad u Srbiji u kojem je organizovana protesna šetnja u znak podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.


Foto: J. Stojković