„Prišao mi je sa leđa, imam potres mozga“: Član gradskog veća Gavrilo Kovačević o brutalnom napadu bejzbol palicom

S. J. M.

26. 11. 2019. u 15:04

„Пришао ми је са леђа, имам потрес мозга“: Члан градског већа Гаврило Ковачевић о бруталном нападу бејзбол палицом

Gavrilo KOvačević u bolnici Foto: Tanjug

Član veća Grada Beograda iz SNS za "Novosti" prepričava detalje napada
UTVRĐENO je da imam potres mozga, povređeno levo rame, lakat i levu potkolenicu. Sada se bolje osećam, malo sam se oporavio, ali su mi lekari rekli da će me jedan dan zadržati u bolnici na posmatranju.

Pročitajte još: Prebijen član gradskog veća

Ovo za "Novosti" kaže Gavrilo Kovačević, član veća Grada Beograda iz SNS, koji je jutros pretučen ispred svoje zgrade u Zemunu. Njega je oko 7.45 časova neko napao bejzbol palicom i toliko udarao da je Kovačević ostao bez svesti.

- Nisam video ni ko me je udario, ni koliko je napadača bilo, jedan ili više - priča nam Kovačević, koji se nalazi u Urgentnom centru. - Napadač mi je došao sa leđa, a ja opušteno izlazim iz zgrade, nisam imao nikakvog razloga da se osvrćem ili strahujem da će me neko napasti. Onesvestio sam se, a kad sam došao k sebi video sam policiju, suprugu, neke komšije. Ne znam da li je neko video napad.

Kovačević nam kaže da nema nikakvu predstavu ko bi i zašto mogao da ga napadne:

- Nemam neprijatelje. Niko mi nikada nije ni pretio i nikome se nisam zamerio. U poslu kojim se bavim sarađujem sa ljudima, fino razgovaram i pokušavam uvek da nađem rešenje. Živim jedan normalan i uobičajen život. Krećem se istim ulicama, uvek u istom kafiću pijem kafu i zaista ne znam zašto bi me neko napao.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)