Krivična prijava protiv Boška Obradovića (VIDEO)

D. Ristić

13. 11. 2019. u 15:22

Кривична пријава против Бошка Обрадовића (ВИДЕО)

Foto J.S.

Gradska uprava u Vranju podnela je krivičnu prijavu protiv lidera "Dveri" Boška Obradovića zbog sumnje na krivično delo uništenja ili oštećenja tuđe stvari
Gradska uprava u Vranju podnela je krivičnu prijavu protiv lidera "Dveri" Boška Obradovića zbog sumnje na krivično delo uništenja ili oštećenja tuđe stvari iz člana 212 Krivičnog zakonika, potvrdila je "Novostima" gradski pravobranilac Đurđica Đorđević.


Obradović je u petak, nakon konferencije za novinare ispred zgrade Gradske uprave u Vranju, na ceradi koja prekriva fasadu u neposrednoj blizini renoviranoe zgrade Pozorišta, sprejom ispisao reč "Bojkot", a nalepnicu na kojoj piše "Trg Republike" prelepio natpisom "Trg laži Aleksandra Vučića". Prijava ga tereti da je neupotrebljivom načinio imovinu grada Vranja.


Pročitajte još: Spasić podneo prijavu protiv Obradovića zbog pretnji Vesiću


Načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović, ovaj gest Obradovića nazvao je "performansom vandalizma i bahatosti". On je dodao da se normalno političko delovanje obavlja kroz prezentaciju vlastitog političkog programa, a "ne na način na koji je to izveo lider Dveri.


- Neko je možda u problemu što nema takav program - rekao je Aritonović.


Dušan Aritonović - Foto: D. Ristić


Načelnik navodi da veruje u organe pravosuđa i pravni sistem Srbije i dodaje da "vandali ne mogu da uništavaju imovinu grada".Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)