Ministar Vulin: Pobuna Srba na KiM nije nemoguća

V.N.

10. 11. 2019. u 12:36

Министар Вулин: Побуна Срба на КиМ није немогућа

Foto: Ministarstvo odbrane

Ministar odbrane Aleksandar Vulin upozorio na akcije Aljbina Kurtija
Ministar odbrane Aleksandar Vulin upozorio na akcije Aljbina Kurtija.


- Svojim pokušajima da podeli Srbe na Kosovu i pronađe među njima one kojima je Tirana bliža od Beograda Aljbin Kurti rizikuje ne samo da Srbi napuste institucije Prištine već i da se otvoreno pobune. Priština uz zemlje koje su priznale Kosovo traži da Srbi prestanu da slušaju Beograd. Neka paze šta žele jer im se želja može ispuniti. Ako Srbi budu odlučivali bez Beograda, teško da će na severu Kosova i Metohije biti i jednog kosovskog policajca - rekao je Vulin i dodao:


- Ako Kurti posluša Đilasa i postavi Radu Trajković ili nekog od Srba za koga niko nije glasao i koji nisu u Srpskoj listi, on preuzima odgovornost za sve što će se desiti na KiM - upozorava ministar odbrane Aleksandar Vulin Aljbina Kurtija i predstavnike šiptarskih partija koji bi mimo izbornih rezultata da odlučuju ko su legitimni predstavnici Srba na Kosovu i Metohiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

milan lala

11.11.2019. 11:35

Siptari su umislili da samo oni znaju da se pobune i da silom resavaju stvari u svoju korist. Doterali su "cara do duvara " pa ako nastave obice im se to zestoko o glavu. Srbe niko nece drzati u ropstvu na KiM pogotovo ne siptari. KiM je Srija na Istoku novi je sudija

realist.

12.11.2019. 06:44

Doslo vreme osvete dosta Siptarska zastrasivanja nad Srbima, njihova nasilja treba najostrije kazniti za sva ZLA Koji su pocinili u Srpsku Kolevku.