Dačić: Ostavke funkcionera opštine Stari grad na moj zahtev,ne podržavamo nasilje,korupciju

Tanjug

sreda, 06. 11. 2019. u 18:55

Дачић: Оставке функционера општине Стари град на мој захтев,не подржавамо насиље,корупцију

Foto: Tanjug

Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio da su funkcioneri te stranke Nevenka Grabež i Aleksandar Todorović, na njegov zahtev, podneli neopozive ostavke na mesta u gradskoj opštini Stari Grad
Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je danas da su funkcioneri te stranke Nevenka Grabež i Aleksandar Todorović, na njegov zahtev, podneli neopozive ostavke na mesta u gradskoj opštini Stari Grad.


"SPS ne može da učestvuje u vlasti koja primenjuje nasilje, legalizuje korupciju i rušilački nastupa protiv interesa građana Beograda", rekao je Dačić u izjavi Tanjugu.


Članovi Gradskog odbora SPS Beograda, Nevenka Grabež i Aleksandar Todorović, podneli su neopozive ostavke na funkcije koje su obavljali u lokalnoj samoupravi Gradske opštine Stari grad.


Grabež je bila zamenica predsednika Gradske opštine Stari grad a Todorović član Veća Gradske opštine Stari grad na čijem je čelu Marko Bastać.


Pročitajte još: Inspektori kod Bastaća: Opština Stari grad pod lupom nadležnih


"Niko od nas, niti i jedan član SPS, nije učestvovao u političkim aktivnostima aktuelnog rukovodstva Gradske opštine Stari grad niti u bilo kakvim dešavanjima organizacije „1 od 5 miliona", ističe se u izjavi za javnost Grabež i Todorovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Stefan

07.11.2019. 19:02

Kako ih nije sramota? Do juce su primali novac od istog tog Bastaca , a odjednom nisu vise za koaliciju.. 4 godine su znali sta se sve desava...