Nakon što je lider Narodne stranke Vuk Jeremić zapretio putem Tvitera Aci Lukasu povodom njegovog nastupa u Novom Sadu na 11. godišnjici osnivanja Srpske napredne stranke u nedelju, usledio je i odgovor folkera.

Podsetimo, Jeremić se prvi oglasio tvitom u kom je napisao "Gorećeš u paklu" iznad snimka Lukasa sa svečanosti naprednjaka.

Njega su tviteraši zbog te objave masovno osudili, a sada je svoje mišljenje o celoj situaciji izneo i pevač.

"Dakle, Vuče (zecu) Jeremiću. Kako da shvatimo ovu tvoju "demokratsku pretnju", gde kažeš nekome, (meni), nekome ko ne misli isto kao ti, nekome ko podržava ljude koji vole svoju zemlju i rade za svoju zemlju, nekome ko takođe voli svoju zemlju, da će taj goreti u paklu? Pa ako si utripovao da si nekakav Tarabić ili Nostradamus i slično, to bi i mogao da akceptiram, kao ti proričeš sudbinu, a znamo koliko si, tj. nisi normalan, mislim da bi to bilo legitimno! Ali za F odeljenje! Ali, ako ovo shvatimo kao određenu pretnju da po eventualnom tvom dolasku na vlast, što je, naravno, i ti to znaš, nemoguće, ali ajde, ako tako shvatimo, to znači da bi ti kao vlast sve one koji nisu politički i bilo kako na tvojoj strani, ti spalio na nekakvoj lomači i slao u pakao? Sva sreća, pa je tvoj dolazak na vlast toliko nemoguć da ne bi mogla ni kvota u kladionici da se odredi! U takve bajke ni ti ne veruješ zato i praviš ovakve tupave izlete, pa ćeš sada morati da me trpiš na grbači jer nisi svestan za kakvu si se trofaznu žicu ogoljenu uhvatio kada si mene prozvao? Šta ti je smetalo? Pesma "Ovo je Srbija"? Šta je trebalo da pevam? Ovo je Albanija? Ti bi to više voleo?", samo je deo objave folkera.

Foto Printscreen Instagram

Pročitajte još - Posle Bajage, i Aca Lukas na udaru, zapretio mu Vuk Jeremić: Gorećeš u paklu

Folker je i u drugom postu na Instagramu nastavio da odgovara Vuku Jeremiću, i napisao:

"Sram te bilo, bolesniku jedan sa iskrivljenom facom, psihopato, da ti nekome kažeš da će goreti u paklu, zašto, zato što nije pi*ka izdajnička kao ti? Jado jedna, idi i čekaj da ti neko da lopovske da se popneš na trotoar, a o predsedniku ne sanjaj, glupane, između ostalog, nema te predsedničke govornice iza koje bi se ti video! Možda da se kandiduješ u državi Liliput, ali ona postoji samo u knjizi! Dok Liliputanci, izgleda, postoje, kada vidimo tebe! Idi pitaj nekog plastičnog hirurga da li se radi nadogradnja tela, pa te pare izdajničke uloži da i ti jednom izgledaš kao odrastao čovek, a ne kao retardirani štreber! I na kraju, taj pakao u koji me ti šalješ je Vrnjačka Banja, za pakao iz koga bi me poslao kada si ti ili tebi slični na vlasti, tako da mi, veruj mi, ne bi teško pao! Ali pošto ćeš ti da pobediš na izborima, ali recimo za najodvratniju njušku, ja se ne sekiram! Ni sa kakvim pozdravom, m'rš, Sotono!"

Foto Printscreen Instagram

U nastavku pevač i pita lidera Narodne stranke koliko je "miliona uzeo da bi napravio udruženje 1 od 5 miliona".

"A na šta ti podsećaš? Neodoljivo sigurno ne podsećaš ni na šta! Ali zato ću ja tebe da podsetim da, kada vređaš ovako bezočno, onda dobro paziš šta pišeš! Dakle, kako te nije sramota da ti nekoga nazivaš delikventom, lopužo jedna, belosvetski korumpirani prevarantu i izdajice svoga naroda! Protuvo kakvu srpski narod nije imao od pamtiveka! Ti nekoga nazivaš delinkventom?A o drogi? Ti nekoga nazivaš i karakterišeš da je drogiran? A ti koristiš drogu od koje, kad je uzmeš, nisi drogiran? Ja sam davno bio hrabar, pa sam priznao, a ti nemaš muda da priznaš, pa onda misliš da smo mi svi ludi, pa ćeš prozivkom sebe prikriti? Narkomančino, ajde da čujemo kako se častite kada "vodite ljubav" ti i tvoj školski drug i prisećate se školskih dana onih lepih devedesetih! Ne obmanjuj narod i kaži zašto si ovde, kaži koji je tvoj zadatak, kaži koliko si plaćen miliona da bi organizovao jedan od pet miliona! Majmune, iskrivljena cvikovana spodobo, na svaku tvoju uvredu od mene dobijaš deset! Pi*kice, devojčice, dođi i stani ispred mene, pa me vređaj, budi muško (iako sam čuo da si u vezi devojčica), ali ti to ne smeš!", napisao je Lukas.

Foto Printscreen Instagram