Opozicija lažirala prilog Raša tudeja o srpskom ministru policije (VIDEO)

Novosti online

21. 10. 2019. u 11:44

Опозиција лажирала прилог Раша тудеја о српском министру полиције (ВИДЕО)

Print screen Youtube

Opozicija nedeljama unazad vodi kampanju protiv Stefanovića
Pristalice Đilasovog Saveza za Srbiju su bez trunke srama lažirale prilog televizije „Raša tudej“ u nastavku svoje brutalne kampanje laži protiv ministra policije Nebojše Stefanovića. Međutim, državni sekretar MUP-a Biljana Popović Ivković sinoć ih je na društvenim mrežama razotkrila u tren oka sa snimkom priloga koji je je ruska televizija zapravo emitovala!


Opozicija nedeljama unazad vodi kampanju protiv Stefanovića iznoseći niz izmišljotina sa kojima pokušava da njegovog oca dovede u vezu sa švercom oružja i optuži Srbiju da naoružava priadnike ISIS-a u Jemenu. O ovoj brutalnoj kampanji protiv Stefanovića juče je govorio i predsednik Aleksandar Vučić.


Međutim, pristalice Saveza juče su otišle korak dalje, te su na društvene mreže lansirale snimak priloga „Raša Tudej“ u koji su ni manje ni više nego montirale fotografije ministra Stefanovića i njegovog oca i poruke „Otac i sin naoružavaju džihadiste“. Na sve to, pristalice SzS su dodale i prevod na srpski po kojem ispada da ova ruska državna televizija optužuje Srbiju da naoružava teroriste i poručuje vlasti u Srbiji da neće dugo opstati uz „ne dozvolimo im da uteknu iz zemlje“.


Bivši JUL-ovac Zoran Čičak je čak otišao korak dalje te je napisao da je to poruka od Medvedeva, aludirajući na subotnju posetu Beogradu ruskog premijera.
PROČITAJTE JOŠ: Boško preti: Rušimo vlast na ulici!


O koliko skandaloznom postupku opozicije se zapravo radi, jasno je prostim pregledom snimaka same „Raša tudej“ na jutjubu gde se u pravom prilogu vidi da ova televizija ne samo da ni u slovu ne spominje Nebojšu Stefanovića, već ni na koji način ne optužuje Srbiju za snadbevanje terorista u Jemenu.

Šokirana državni sekretar MUP-a Biljana Popović Ivković razotkrila je ove laži okačivši pravi snimak ruske televizije, koji inače datira od 4. Septembra.
Ona je na svom tviter nalogu napisala:Ubrzo joj je iz redova Saveza za Srbiju odgovorila Marinika TepićNije jasno šta je Tepić ni ovim pokušala da izvede s obzirom da se u vesti sa CNN-a tek Srbija ne spominje ni u slovu (pogledajte OVDE).

(kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Реаоно

21.10.2019. 20:36

@Marks - Marks: Посебно ако то Н1 и сзс твре? Ма важи!