Mirković: SzS sve ogoljenije pokazuje histeriju

Novosti online

petak, 18. 10. 2019. u 18:45

Мирковић: СзС све огољеније показује хистерију

Foto: Tanjug

Pobesnele horde SzS besne su jer nemaju nikakvu podršku u narodu, kaže Mirković
Đilasov i Jeremićev Savez za nasilje u poslednje vreme sve ogoljenije pokazuje svoju agresiju, histeriju, fašističke metode i želju za ponovnim uspostavljanjem svoje despotije u Srbiji, kaže Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda.


Pobesnele horde ovog Saveza, besne jer nemaju nikakvu podršku u narodu, trenutno se kreću po Srbiji i odlučuju ko treba da bude išamaran, prete ljudima gubitkom posla i poručuju „nećete pobeći“ i „nemamo više šta da izgubimo“.

Očajno uporni u plasiranju svoje umobolne izmišljotine da Srbija snadbeva oružjem teroriste i insistiranju da je špijuniranje srpskih fabrika zapravo herojski čin i danas su nastavili sa svojom kampanjom laži protiv ministra Nebojše Stefanovića. To što su ih činjenice i nadležne institucije demantovale više puta, ovoj razularenoj bratiji nije bitno, rekao je Mirković.


PROČITAJTE JOŠ: Mirković: Đilas da objasni poreklo svog bogatstva

Tako i danas Jeremićev pajac Miroslav Aleksić drži lekcije tužiocima i šalje im naredbe koga treba da puste iz pritvora, ko je kriv, ko je heroj, dok Đilasova tviterašica zvana Boško Obradović sastavlja spiskove tužilaca i sudija i poručuje im nećete pobeći.


Na sve to Đilasov Savez za nasilje ni ne krije da serijom laži pokušava da upropasti i srpske fabrike i naruši ugled Srbije, samo ne bi li im se ministar policije Stefanović sklonio sa puta i pustio da bez podrške građana Srbije dođu ponovo na vlast i nastave da pustoše Srbiju i pljačkaju njene građane, istakao je šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda.

Tada bi naravno bratija iz Saveza ponovo birala i sudije i tužioce u Srbiji u svojim opštinskim odborima, kao i dok su bili na vlasti, i niko ponovo ne bi smeo ni da zucne o njihovom kriminalu i brutalnoj rasprodaji Srbije, kaže Mirković.

Tada Đilas ne bi morao ni da objasni zašto je lagao da je iz Češke došao kao milioner u Srbiju i ušao u politiku 2004., kada su mu zapravo sve firme u Češkoj zaradile 74.000 evra. Kako je od 74.000 došao do 25 miliona evra koliko je sam prijavio da poseduje u nekretninama i 105 miliona evra profita dok je bio na vlasti u Srbiji. A Vuk Jeremić bi mogao da nastavi da „j..e. majku Srbiji“ kako to voli da kaže sa svojim raznoraznim belosvetskim hohštaplerima, rekao je šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda.

Šta god da rade i koliko god se trudili da lažima umanje uspehe i rezultate Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića u tome neće uspeti jer građani više veruju svojim očima nego ispraznim pričama propalih političara i njihovih poltrona, kaže Mirković.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

Bica

18.10.2019. 23:16

Tako samo pokazuju svoje pravo lice i prave namere. Vazno je da je narod prepoznao to zlo u njima.

Zeljko85

18.10.2019. 23:30

Đilas i Jeremić bi ponovo hteli da ogole Srbiju, napune svoje džepove i ništa više. Setite se samo koliko je firmi, kompanija, fabrika i preduzeća zatvoreno u njihovo vreme, to je bilo strašno.

Hana

19.10.2019. 00:08

Narod sa pravom ne podrzsva politiku koju sprovodi SZS, jer je to politika nasilja, neprimernog ponasanja I sveopste histerije

Tifani Rok

19.10.2019. 00:20

SzS svakim danom svojim napadima i histerijom sebe srozava sve više! Ne mogu da se pomire sa činjenicom da ih narod ne podržava!

Pedja

19.10.2019. 07:27

Gubitnici i bojkotasi sve.vise nervozni i bahati jer ih muci sto ih narod nece.

Marko

19.10.2019. 08:00

Sve veći bes obuzima lidere SZS pošto je očigledno da nema jedinstva u opoziciji po pitanju bojkota.