Đurić: Srbi na Kosmetu znaju ko je vera, a ko nevera

Tanjug

sreda, 16. 10. 2019. u 18:05

Ђурић: Срби на Космету знају ко је вера, а ко невера

Foto Tanjug

Đurić navodi da Srbi na KiM vide i razumeju "ko je vera, a ko nevera", a prema njegovim rečima, "to je jasno i po rezultatu pokrajinskih izbora, na kojima su jednodušno podržali Srpsku listu
Bedno je da bednije ne može biti to što se Vuk Jeremić svom silinom trudi da se, nakon što je obogaljio srpske nacionalne interese na Kosovu i Metohiji, dokaže kao tobožnji branilac naše južne pokrajine, izjavio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić.

Đurić navodi da Srbi na KiM vide i razumeju "ko je vera, a ko nevera", a prema njegovim rečima, "to je jasno i po rezultatu pokrajinskih izbora, na kojima su jednodušno podržali Srpsku listu, kao projekat države Srbije, a sa gnušanjem odbacili sve Jeremićeve i Đilasove pitomce".

"Niko ne treba da se pita zašto Jeremić ponovo suludim lažima i klevetama napada predsednika Vučića, jer dok Jeremić glumi rodoljuba, a ROSU upada u severnu Kosovsku Mitrovicu, njegova i Đilasova Rada Trajković pokušava da istrguje neku pogodbu sa Aljbinom Kurtijem", rekao je Đurić.

U saopštenju SNS se, još, navodi:

"Jeremić nastupa kao sledbenik Adema Demaćija i pobratim Aljbina Kurtija, u sinhronizovanoj akciji sa svima onima koji žele da Srba i Srbije na Kosovu i Metohiji više nema, napadajući predsednika svaki put kada na terenu imamo krizu i eskalaciju napetosti. Jeremić je najobičniji piroman koji pali sopstvenu državu, po tuđem nalogu, ali za svoju korist, i jednoga dana će morati da pojede sve laži koje je izrekao".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije