Vulin: Prostitucija u srpsku politiku ušla sa Tadićem

Tanjug

15. 10. 2019. u 10:06

Вулин: Проституција у српску политику ушла са Тадићем

Aleksandar Vulin
Foto: Tanjug

Vulin navodi za primer i Tadićevu političku nedoslednost prema glasačima Demokratske stranke
Ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da je "prostitucija u srpsku politiku ušla sa Borisom Tadićem kao predsednikom Srbije", kada se, kako kaže, izvinio Hrvatima za građanski rat koji su vodili sa Srbima, prevario Rusiju u UN i izbacio UNMIK, a doveo Euleks.

Vulin navodi za primer i Tadićevu političku nedoslednost prema glasačima Demokratske stranke, kada je sa SPS potpisao deklaraciju o pomirenju samo da bi, kako kaže, uprkos porazu na izborima bio na vlasti.

Pročitajte još - Vulin: Tadić ostavio Vučiću tešku situaciju

"Prostituciju u politiku Tadić je uveo na velika vrata kada je u trenucima proglašenja kosovske nezavisnosti pobegao u Rumuniju, a posle uveo granice među Srbima i pohapsio one Srbe koji su granice rušili. I dok je bio na vlasti i sada nudio se i nudi se svakom strancu za malo ili malo više vlasti", naveo je Vulin reagujući na izjavu Borisa Tadića da je predsednik Vučić "trgovac ljudskim dušama i da je kao makro na ulici".

Vulin je ocenio da Tadić ima pravo da promoviše "sopstvenu političku prostituciju kao princip" i da mu to dobro ide, ali da u oceni drugih ne treba da polazi od sebe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Kraka

15.10.2019. 10:51

Проституција неће никада изаћи из српске политике док си ти, јулац Мирин, у њој.