Vesić: Politika Dragana Đilasa je nacizam

Tanjug

14. 10. 2019. u 23:22

Весић: Политика Драгана Ђиласа је нацизам

Foto Tanjug

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić nazvao je nacizmom ono što je opozicija večaras priredila izpred galerije "Progres", gde je promovisana njegova "Knjiga o Beogradu"
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić nazvao je nacizmom ono što je opozicija večaras priredila izpred galerije "Progres", gde je promovisana njegova "Knjiga o Beogradu".

"Ako su do večeras neki građani Srbije imali dilemu i nisu prihvatali to što smo politiku Dragana Đialasa nazivali nacističkom, imali su priliku da se večeras uvere da su oni iskreni i pravi naslednici nacista. Spaljivanje knjiga kojim su Hitlerovi nacisti najavili spaljivanje Evrope bio je i ostao ideal svih nacističkih pokreta koji i danas postoje u svetu. Verovatno dodatno osveženi bezumnim činom paljenja srpske robe od strane Haradinajevih pristalica, istomišljenici i podržavaoci te politike predvođeni Draganom Đilasom večeras su i građanima Beograda, Srbije i celog sveta s ponosom pokazali pravo lice nacizma", istakao je Vesić.

Prema njegovim rečima, lider opozicione Stranke slobode i pravde Dragan Đilas je večeras u Beogradu po ugledu na Adolfa Hitlera spaljivao njegovu knjigu i pokušao da spreči njenu promociju.

"Šta je to nego nacizam? Knjiga koju je Đilas spaljivao, večeras je prodavana za lečenje šestogodišnjeg deteta. Koliko neko mora da bude bolestan kao što je Dragan Đilas da otima novac za lečenje deteta", naglasio je Vesić.

 Foto printscreen YouTube

"Na kraju, razumem frustraciju polupismenog Đilasa, jer sam ja napisao knjigu, a on to nije bio u stanju. A mogao bi da počne recimo s knjigom u kome bi objasnio kako je dok je bio na vlasti imao promet na svojim firmama od 619 miliona evra. Da makar preko knjige prizna kako je krao", dodao je Goran Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (41)

Gike

15.10.2019. 10:24

Neverovatno koliko je Đilasu zatrovan mozak mržnjom pre svega prema Srbima a i prema naprednjacima jer pored njih ostvaruju beznačajne rezultate na izborima.

Mirko

15.10.2019. 10:24

Djilas se vise i ne obazire na moralne norme, shvatio je da ga narod ne zeli, sad silom zeli sebe dovesti na vlast!

Maja

15.10.2019. 11:01

Sta ocekivati od ljudi iz opozicije sigurno ne nesto pametno i poucno zato tako i prolaze

star

15.10.2019. 11:11

Ovo što rade Đilasovi poslušnici se graniči sa ludilom i predstavlja čist fašizam.

Alexandar

16.10.2019. 04:28

Ovim cinom nasa opozicija je definitivno dotakla dno dna, a treba svako da osudi ovakvo ponasanje.

Maja

16.10.2019. 06:36

Politika Dragana Đilasa po svemu podseća na politiku koju su vodili nacisti za vreme Drugog svetskog rata.