Nataša branila Rusiju na skupštini NATO: Nastavljate sa provokacijama jer ekonomske sankcije nisu dale rezultat koji ste želeli

S.S.R.

13. 10. 2019. u 20:29

Наташа бранила Русију на скупштини НАТО: Настављате са провокацијама јер економске санкције нису дале резултат који сте желели

Foto Z. Jovanović

Danas bezbednost u Evropi najviše zavisi od toga kako razumete kolika je moć Rusije danas, rekla je poslanik SRS

POSLANIK Srpske radikalne stranke Nataša Jovanović diskutovala je u nedelju,na zasedanju skupštine NATO, u Londonu braneći Rusiju.

Ona je posle iznošenja izveštaja o odnosu Rusije i NATO,koji je predstavio Hrvat Miro Kovač,rekla da dokument pun neistina. -Izveštaj je pred nama 5 godina posle referenduma i ponovnog ujedinjenja Krima sa Rusijom, što je bila jasno izražena volja naroda da bude deo Ruske Federacije, što vama očigledno smeta. U izveštaju izvestilac kritikuje Rusiju za kako kaže nepoštovanje demokratskih procesa, a on dolazi iz Hrvatske gde su potpuno ugrožena prava Srba, gde je okupirana Republika Srpska Krajina koja pravno formalno postoji po rezoluciji SB UN.

Pročitajte još - Nataša pretila na skupštini NATO: Putin će uzvratiti!

U vezi odnosa Rusije i NATO, vi ste odbili svaki konstruktivni razgovor sa Rusijom i nastavljate sa provokacijama jer ekonomske sankcije nisu dale rezultat koji ste želeli. Danas bezbednost u Evropi najviše zavisi od toga kako razumete kolika je moć Rusije danas. Rusija poseduje najmodernije naoružanje koje niko drugi nema. Takođe, vi ste ignorisali sve predloge Moskve i nastavili sa otvorenim neprijateljstvom. Ovaj izveštaj je prepun pogrešnih stavova i zato predlažem da ga ne prihvatite - rekla je Jovanovićeva.

Članica SRS tradicionalno u NATO brani Rusiju zbog čega često dolazi u sukobe sa poslanikom SNS Draganom Šormazom,koji je takođe deo sprske delegacije na zasedanju parlamenta Alijanse.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Генерал Суворов

13.10.2019. 21:19

Само савез са мајчицом Русијом и Кином као двема водећим силама у свету како економски тако и војно. Истински пријатељи...

Ivan Zgrozeni

14.10.2019. 06:33

Kako je time pomogla Srbiji? Mozda ce NATO ispraviti greske iz izvestaja i napraviti neki realniji? Nama jeste cilj da NATO pravi pogresne poteze. Ne razumem je.

maniks

14.10.2019. 09:15

Tako je Natasa puna podrska a Sormaz da se vrati svom osnovnom poslu pre nego sto je usao u politiku a to je konobarisanju jer je bio obican konobar u restoranu.

e

14.10.2019. 11:00

a sta ce ona na skupstini nato zlikovaca ? i, jel "odbranila" ruse ? sve mi se cini da su ovce i to platile, seselj je pokrao sve ostalo

РОБИА

22.10.2019. 18:28

Еи ти не дираи Шешка, да ти ... Наиболье ти ие када шутиш,⁶ ниси србин...него и не знаш можда шта си ....