Đurić: Đilasovi napadi na Srpsku listu u korist kosovske nezavisnosti

Tanjug

04. 10. 2019. u 18:15

Ђурић: Ђиласови напади на Српску листу у корист косовске независности

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić Foto Tanjug

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić rekao je da se lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas pridružio sinhronizovanim napadima na Srpsku listu
Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić rekao je da se lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas pridružio sinhronizovanim napadima na Srpsku listu, i to, kako navodi, čini u korist samoproglašenog Kosova i sponzora jednostrano proglašene kosovske nezavisnosti.


"Podsetiću još jednom, Rada Trajković, koju je Đilas imenovao za odgovorno lice svog Saveza za Kosovo, danas je na izbornoj listi "Sloboda" Nenada Rašića, koji traži od Albanaca da mu pomognu da pobedi "monstruma" Srpsku listu i ojača "najmlađu državu na svetu"", naveo je Đurić u saopštenju.


On je ukazao da su Đilas i Rašić deo jedne iste interesne grupe koja, kako kaže, po nečijem nalogu nastoji da po svaku cenu ukloni Srbiju i njen uticaj sa Kosova i Metohije.


PROČITAJTE JOŠ: Đurić: Spot Rašića biće alibi za krađu srpskih glasova


"Tajkun Đilas, koji je u crno zavio i Beograđane i Srbiju bogateći se na vlasti kao neki despot, danas je sazvao novinare da bi im ukazao na to da je Srpska lista 2017. razgovarala sa Bedžetom Pacolijem, i bolje da je izmislio neki povod za blaćenje Srpske liste nego što vređa inteligenciju građana", istakao je Đurić.


On je ocenio da je Đilas samo pokazao da mu njegovi mentori ne dozvoljavaju da se krije iza Rade Trajković, već da od njega zahtevaju "da i svojeručno zarije nož u leđa jedinstvu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji".


Đurić ocenjuje da su se Đilas i njegov SzS danas još jednom javno legitimisali kao mrzitelji Srbije i sopstvenog naroda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Maja

04.10.2019. 22:54

To je samo njegova sramota, svako ko ne podržava svoj narod na KiM ne može nikada ni biti kandidat za predsednika Srbije!

Maja

04.10.2019. 23:07

Sve više i više se dolazi do zaključka da Đilas radi protiv Srbije, a iskljucivo u svom interesu i interesu Albanaca!

Goran

05.10.2019. 03:44

Pa evo Pacoli je priznao da je Radoicic na slici i da su tada razgovarali o koaliciji koja je kasnije i napravljena sa Haradinajem. Za vas Botove podsećanja radi - Haradinaj je onaj komandant OVK koji je na najzverskiji način ubijao Srbe i koji stoji iza Žute Kuće. E tog Haradinaja je podržala Srpska Lista 2017 i bila sa 3 ministra u vladi na javni zahtev Vucica i Vlade Srbije. Pa sad recite ko radi za Albance?

Ljubinka

05.10.2019. 07:36

Po cijem naredjenju Djilas radi protiv interesa sopstvenog naroda? Sramota Dragane.

M Novosel

05.10.2019. 07:47

Da je Đilas ostao na vlasti, odavno bi Srbija priznala nezavisnost Kosova.

caca

05.10.2019. 09:11

Ovakve prookacije im nece poci za rukom,jer je sbvima pooznato da Djilas radi protiv svog naroda!